מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימפה של העורבר25/01/2016
היי,
תמיד אני זוכר שהיו לי בעונות מעבר פריחה באיזור האמות (העל הכפות ידיים)
בחודשיים האחרונים החלו לצוץ לי כתמים דומים באיזור צידי הבטח והכתפיים וקצת בצוואר,
רופא בעבר אמר שזה אסטמה של העור רופא אחר איבחן שזה פוליקוליטיס ורופאה נוספת איבחנה שזה "Mycosis Fungoids" ואמרה שנעשה ביופסיה,
אני פוחד פחד מוות מלעשות ביופסיה בגלל התוצאות..
כמה המחלה מסוכנת ? ומה הסיכוי שפתאום יגלו שזה סרטן אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
בר25/01/2016כתם עם קסקסת או נקודה לבנה בזקיק השערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן25/01/2016קשה לאבחן על סמך הצילום
סבורני שיש לקחת ביופסיה
מיקוזיס פונגואידס היא לימפומה בעלת מהלך כרוני הניתנת לריפוי
מציע שתעביר השאילתא גם לפורום מחלות עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
בר25/01/2016האם זה יכול להתגלה כסרטן אחר ולא כסרטן עור?
מהתוצאה הזו אני פוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה נוספת
בר25/01/2016האם זה שהרופאה איבחנה ללא בדיקה זה אומר שזה סופי?
או שיכול להיות שזה מה שהרופאים האחרים חשבו או אלרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגעים בעור
אברהם קוטן25/01/2016האבחנה תיעשה ע״י ביופסיה. עד אז הכל השערות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשש הכי גדול
בר25/01/2016זה יכול להתגלה כסרטן אחר ולא כסרטן עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשש הכי גדול - תגובה
פרופ` אברהם קוטן28/01/2016לא נראה כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)