מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע בשדרות04/08/2016
נוצר אצלי פצע בשד. הפצע לא בפיטמה אלא בחלק התחתון הפנימי של השד. הפצע נוצר כתוצאה מזיהום עקב החום הכבד שיש בקיץ. הפצע בצבע כחול וסגול. הפצע יצר בליטה כלפי חוץ. הבליטה מהפצע נפתחה והיה דימום מהפצע. הלכתי לרופא עור והוא נתן מרשם למשחה שתעצור את הזיהום שנוצר מהפצע. הוא אמר שזה לא נורא שהיה דימום מהפצע. הדימום הפסיק ביום שהלכתי לרופא. אך כעת הדימום חוזר, למרות שאני שמה את המשחה. הדימום חוזר כי הפצע הוא עדיין פתוח.
השאלה שלי היא האם עקב הדימום המתמשך מהפצע בשד (לא מדובר בדימום חזק), עלול להיווצר גידול סרטני, או בעיה אחרת בשד.
שאלה נוספת היא מדוע הפצע מהזיהום נוצר רק בשד אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בשד - תגובה
פרופ` אברהם קוטן04/08/2016עליך להיבדק ע״י כירורג שד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בדיקה אצל כירורג שד:
רות04/08/2016הייתי בבדיקה כזאת אצל כירורג שד לפני חודשים ספורים, והבדיקה הראתה שאין חשד לגידול סרטני.
האם אני צריכה ללכת כעת שוב לבדיקה בגלל פצע מזיהום שנמצא אצלי בשבוע האחרון?
כשאני נוגעת בפצע, אין תחושה של גוש. גם מסביב לפצע אין תחושה של גוש.
האם אי אפשר לחכות לבדיקה השגרתית שתהיה בשנה הבאה אצל רופא כירורג שד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בדיקה אצל כירורג שד: - תגובה
פרופ` אברהם קוטן04/08/2016אני שוב מציע שתבדקי ע״י כירורג שד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)