פצע בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בשד
    רות
    04/08/2016

נוצר אצלי פצע בשד. הפצע לא בפיטמה אלא בחלק התחתון הפנימי של השד. הפצע נוצר כתוצאה מזיהום עקב החום הכבד שיש בקיץ. הפצע בצבע כחול וסגול. הפצע יצר בליטה כלפי חוץ. הבליטה מהפצע נפתחה והיה דימום מהפצע. הלכתי לרופא עור והוא נתן מרשם למשחה שתעצור את הזיהום שנוצר מהפצע. הוא אמר שזה לא נורא שהיה דימום מהפצע. הדימום הפסיק ביום שהלכתי לרופא. אך כעת הדימום חוזר, למרות שאני שמה את המשחה. הדימום חוזר כי הפצע הוא עדיין פתוח.
    השאלה שלי היא האם עקב הדימום המתמשך מהפצע בשד (לא מדובר בדימום חזק), עלול להיווצר גידול סרטני, או בעיה אחרת בשד.
    שאלה נוספת היא מדוע הפצע מהזיהום נוצר רק בשד אחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בשד

הוספת תגובה

• פצע בשד - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    04/08/2016

עליך להיבדק ע״י כירורג שד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי בדיקה אצל כירורג שד:

רות
    04/08/2016

הייתי בבדיקה כזאת אצל כירורג שד לפני חודשים ספורים, והבדיקה הראתה שאין חשד לגידול סרטני.
    האם אני צריכה ללכת כעת שוב לבדיקה בגלל פצע מזיהום שנמצא אצלי בשבוע האחרון?
    כשאני נוגעת בפצע, אין תחושה של גוש. גם מסביב לפצע אין תחושה של גוש.
    האם אי אפשר לחכות לבדיקה השגרתית שתהיה בשנה הבאה אצל רופא כירורג שד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי בדיקה אצל כירורג שד: - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    04/08/2016

אני שוב מציע שתבדקי ע״י כירורג שד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו