מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת מיפוי כל גופי - האם זוהתה גרורה?יעל21/10/2016
שלום פרופ',
לאחר כריתת בלוטת התריס (PTC) וטיפול ב-I-131 (100 מיליקירי). בתוצאות המיפוי הודגמה קליטת יוד בתהליך רקמה רכה ב-3 מקומות:
בקו אמצע בצוואר העליון (כנראה שארית אונה)
בקו בצוואר תחתון (לא ברור אם רקמת תירואיד או קשר לימפה)
בסרעפת (בקוטר 1 ס"מ) בסמוך לכליה צד שמאל, לא ברורה המשמעות הקלינית של הממצא.
(לציין: אני בת 47, בפתולוגיה: שני גידולים, הגדול - 1.8 ס"מ פרץ את הקופסית עם התפשטות נרחבת בצוואר, ללא מעורבות בלוטות לימפה).
האם ממצאים אלה מעידים על קיום מחלה פעילה ו/או קיום גרורות ???
יש לי תור לאונקו' רק בחודש הבא, ואי הידיעה וההבנה מה משמעות הממצאים מטרידה ו"מציקה" לי...
אודה לתשובתך, ואשמח אם תציג את כל האפשרויות (אם ישנן כאלו).
תודה רבה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליטות במיפוי
פרופ` אברהם קוטן21/10/2016קשה להתייחס לממצאי המיפוי ולמשמעותם מבלי לראות אותך ואת המיפוי. מכל מקום: גידולי בלוטת התריס משגשגים בקצב איטי ולכן אין שום בהילות לראות אונקולוג מיידית, למספר השבועות הללו אין שום משמעות קלינית או פרוגנוסטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)