ממצא בכליה בבדיקת סיטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצא בכליה בבדיקת סיטי
    אנאל
    12/11/2016

ערב טוב,
    אני בת 24 ולפני כחודש התחילה לי דלקת בשתן שלא טופלה כראוי ובעקבות כך התחילו לי כאבים חזקים ברגן בבטן והצלעות .
    כיום לאחר חודש שוב הדלקת קיימת .
    בבדיקת הסיטי בטן שעשיתי אלו הממצאים:
    נגע היפודנסי בפרנכימה של הכליה השמאלית בקוטב האחרוי העליון קוטרו 1.9 ס״מ לא ברור האם מדובר בציסטה או בסעיף של הגביע .

אשמח לקבל חוות דעת וגם פירוש לכל המונחים המפחידים שהוזכרו כאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצא בכליה בבדיקת סיטי

הוספת תגובה

• ממצא בבדיקת CT

פרופ` אברהם קוטן
    12/11/2016

שום דבר מפחיד- ציסטה זה ממצא די שכיח ובלתי ממאיר. סעיף דל אגן הכליה הוא וריאנט אנטומי שאין לו שום משמעות. יש להשלים הבירור ע״י בדיקת אולטרה סאונד ויעוץ אורולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצאי בדיקת סיטי

אנאל
    12/11/2016

הי,
    הבנתי שציסטה יכולה להיות מורכבת ולהכיל כמה סוגים של נוזלים ולכן שאלתי,בנוסף קראתי שיש בעיה שנקראת סעיף השופכה ולפי מה שהרדיולוגית כתבה היא מנסה להבחין האם זאת חלק מהבעיה .
    שאלה נוספת היא האם ירדה במשקל , חוסר תאבון , וכאבים עזים בבטן והצלעות עד כדי קושי בהליכה +תרבית שתן שהגיע אתמול חיובית יכולים להיגרם מציסטה פשוטה?
    האם יכול להיות שיש לי דלקת בכליות בעקבות דלקת בשתן שכבר חודש לא מטופלת כראוי בעקבות רשלנות של רופאת המשפחה .
    מתנצלת על כמות השאלות ,אשמח לתשובתך המקצועית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בכליה

פרופ` אברהם קוטן
    12/11/2016

ציסטה קטנה, פשוטה או מורכבת, וגם סעיף לא גורמים לכאבים שאת מתארת. מציע שתפני את שאלותיך לפורום אורולוגי או לרפואה פנימית, כי הנתונים שהבאת אינם אופייניים לסרטן דווקא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו