מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצא בכליה בבדיקת סיטיאנאל12/11/2016
ערב טוב,
אני בת 24 ולפני כחודש התחילה לי דלקת בשתן שלא טופלה כראוי ובעקבות כך התחילו לי כאבים חזקים ברגן בבטן והצלעות .
כיום לאחר חודש שוב הדלקת קיימת .
בבדיקת הסיטי בטן שעשיתי אלו הממצאים:
נגע היפודנסי בפרנכימה של הכליה השמאלית בקוטב האחרוי העליון קוטרו 1.9 ס״מ לא ברור האם מדובר בציסטה או בסעיף של הגביע .
אשמח לקבל חוות דעת וגם פירוש לכל המונחים המפחידים שהוזכרו כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא בבדיקת CT
פרופ` אברהם קוטן12/11/2016שום דבר מפחיד- ציסטה זה ממצא די שכיח ובלתי ממאיר. סעיף דל אגן הכליה הוא וריאנט אנטומי שאין לו שום משמעות. יש להשלים הבירור ע״י בדיקת אולטרה סאונד ויעוץ אורולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצאי בדיקת סיטי
אנאל12/11/2016הי,
הבנתי שציסטה יכולה להיות מורכבת ולהכיל כמה סוגים של נוזלים ולכן שאלתי,בנוסף קראתי שיש בעיה שנקראת סעיף השופכה ולפי מה שהרדיולוגית כתבה היא מנסה להבחין האם זאת חלק מהבעיה .
שאלה נוספת היא האם ירדה במשקל , חוסר תאבון , וכאבים עזים בבטן והצלעות עד כדי קושי בהליכה +תרבית שתן שהגיע אתמול חיובית יכולים להיגרם מציסטה פשוטה?
האם יכול להיות שיש לי דלקת בכליות בעקבות דלקת בשתן שכבר חודש לא מטופלת כראוי בעקבות רשלנות של רופאת המשפחה .
מתנצלת על כמות השאלות ,אשמח לתשובתך המקצועית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה בכליה
פרופ` אברהם קוטן12/11/2016ציסטה קטנה, פשוטה או מורכבת, וגם סעיף לא גורמים לכאבים שאת מתארת. מציע שתפני את שאלותיך לפורום אורולוגי או לרפואה פנימית, כי הנתונים שהבאת אינם אופייניים לסרטן דווקא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)