מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידול ליפומה או ליפוסרקומה ?משה25/11/2016
מזה כמה שנים יש לי גוש בעורף שאובחן כ-ליפומה, נעשו גם שתי US לאורך השנים. האמירה היתה להוריד את זה כשזה יפריע לי.
בעקבות CT חזה שנעשה בעקבות כאבים בחזה שכנראה היו בגלל דלקת בשריר, התגלה ממצא בגודל 22 ממ בדופן בית החזה מאחור שגם אובחן כליפומה. כאשר הריאות הן ללא ממצא. האם יכול להיות שמדובר בעצם בגידול ממאיר מסוג ליפוסרקומה ולא בליפומה ? ומה לעשות כעת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפומה
פרופ` אברהם קוטן25/11/2016ליפומה הינה גדול שפיר. סבורני שלאור הדאגה שנגרמת לך רצוי להביא את הממצא שבעורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפומה או ליפוסרקומה ?
משה25/11/2016אני אפנה לכירורג כמה שיותר מהר להוריד את הגוש בעורף.
אני לא יישן בלילה וכמעט לא מתפקד מכך שאני כל הזמן חושב שאולי הגילוי ב CT הוא גרורה של הגוש בעורף. והייתי צריך להוריד אותו מזמן ועכשיו יהיה מאוחר מדי. למרות שאובחן כליפומה על ידי מספר רופאים לאורך השנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפומה או ליפוסרקומה ?
משה25/11/2016מכל הרופאים שראו את הגוש בעורף ההמלצה היתה להוריד רק אם זה מפריע לי. ומכייון שזה לא כל כך מובחן אסטטית ולא כואב זה לא הפריע לאורך השנים ועדיין לא מפריע לי. אבל הגילוי החדש הכניס אותי להיסטריה מוחלטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפומה
פרופ` אברהם קוטן25/11/2016רוב הסיכויים שמדובר בליפומה ושלממצא המינימלי החדש אין משמעות
אבל למשנה ביטחון והשקט הנפשי תיפטר ממנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)