סרטן המעי או לימפומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן המעי או לימפומה
    משה
    12/12/2016

שלום פרופסור אני כבר שנתיים אחרי הטיפולים לסרטן המעי ולימפומה. הרופא שטיפל בי בלימפומה אמר שאני יהיה במעקב באונקולוגיה כיון שעם יש סיכוי שהמחלה תחזור זה יהיה המעי
    לאחרונה הייתי בביקורת והרופאה המטפלת אמרה שאני יעשה השבוע פאט סיטי כיון שהיא רוצה לראות שהכל בסדר עם הלימפומה ולא עם המעי..מה דעתך
    תודה משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן המעי או לימפומה

הוספת תגובה

• PET

פרופ` אברהם קוטן
    12/12/2016

אני מניח שהרופאה שקלה את הצורך בבדיקה ולכן מציע שתקבל המלצתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתך

משה
    12/12/2016

תשובתך חלקית כיוון שלא ענית לי מי צודק בקשר למעי או הלימפןמה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PET

פרופ` אברהם קוטן
    12/12/2016

PET אינו מהווה בדיקת ביקורת שגרתית בסרטן המעי הגס, אלא מתבצע רק אם יש תסמינים קליניים וממצאים הדמייתיים בבדיקות רגילות (כגון CT) המחייבים בירור נוסף.
    לעומת זאת, ניתן לשקול בצוע PET במסגרת המעקב השגרתי שנתיים אחרי טיפול מוצלח בלימפומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו