סרטן השד ופיענוח נוסף של ה petct

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן השד ופיענוח נוסף של ה petct
    א
    27/12/2016

שלום רב
    הובחנתי בסרטן שד IDC DCIS בצד ימין לפני כ 7 חודשים.
    בשל ההתפשטות שלו הומלצה כריתה מלאה של השד.
    סירבתי לעשות ניתוח .כרגע אני ללא טיפול קונבנציונלי. אני אשמח לפיענוח של הpet ct שממנו לא ברור לי למה קבעו ניתוח מלא (כנראה קבעו לפי mri) זו התשובה של pet :
    בית חזה-ריאות : בשד מימין מודגמת קליטה קלה 2.6 SUV MAX בגוש אובלי...מספר בלוטות לימפה קטנות בבית שחי ימין כאשר אחד מהן מדגימה קליטה קלה...מספר בלוטות לימפה מוגדלות בבית שחי שמאל כאשר לפחות אחד מהן קולטת בינונית 4.4 SUV MAX
    בטן ואגן :
    ...מבנה ציסטי שמאלה לרחם עם קליטה בעוצמה גבוהה 7.7 SUV MAX יתכן בשחלה - לקורלציה עם US ולתיאום גניקולוגי
    שלד שריר ורקמה רכה :
    קליטה לא אחידה לאורך השלד המרכזי אך ללא ממצא מורפולוגי ברור היכול להתאים לתהליכים משניים

אודה אם תוכל לומר לי אם לפי הבדיקה וודאי שהסרטן נמצא רק בשד או שיש סבירות שהוא במקום אחר .
    כרגע אני מסרבת ניתוח כי אם יש לי במקום אחר אז למה להוציא שד ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממצאי PET

פרופ` אברהם קוטן
    27/12/2016

לא ניתן לענות על שאלתך מבלי לקבל את כל הנתונים הקליניים, הפתולוגיים, המולקולריים (של הגידול) ומבלי לראות את המיפוי ולבדוק אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו