מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגע ליטי קטן בדיקת MRIצבי03/01/2017
בבדיקת CT עמוד שדרה ע"ר כאבי גב ורגליים
אותר נגע ליטי קטן בגובה L2-L3 והומלץ ביצוע MRI
באבחון MRI:
במפרק הפצטרי מימין, באספקט התת קורטיקלי של אזור הלמינה הימינית מודגם תהליך מעוגל בעל גבולות חדים בגודל 08X04 סמ. התהליך בעל אות נמוך בהיקפו ברצף ה-T1 ולאחר הזרקת גדוליניום מודגמת האדרה פוקאלית קטנה במרכזו ככל הנראה כביטוי לנידוס. סדרה 801 חתך 180. לא נצפית בצקת משמעותית לשדית או האדרה נרחבת בסמוך אל התהליך. הקורטקס נראה שמור והתהליך לא נראה אגרסיבי. הקונוס בסיומת D12 ללא עדות למסות פרה-ורטבליות.
השאלה שלי - האם בעקבות כל הממצאים הללו זה גמר טיפול ודאגה מבחינתי או שנדרש טיפול/בירור אנקולוגי או אחר
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע ליטי
פרופ` אברהם קוטן03/01/2017הממצא עשוי ליהיות שפיר לחלוטין, אך יש בכ"ז יש לשלול אפשורויות אחרות, ולכן סבורני כי יש להמשיך בבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בירור - אנא פרטים נוספים
צבי04/01/2017תודה על המענה המהיר
אני בקופח כללית.
לאן עליי להמשיך ולפנות ואילו בדיקות להבנתך יש להמשיך ולבצע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגע ליטי
פרופ` אברהם קוטן04/01/2017יש להיוועץ ראשית באורטופד ובנוסף לבצע בדיקות כלליות - ביוכימיה בדם ספירת דם שקיעת דם חלבוני דם CT של כל הגוף וסמני סרטן בדם
הנגע יכול ליהיות כאמור שפיר לחלוטין אך יש לשלול אפשרויות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה לגבי ביופסיה
צבי04/01/2017תודה רבה פרופסור
האורתופד הפנה הבוקר למחלקה אונקולוגית ואני ממתין לתור.
רציתי לשאול האם להבנתך יש לבצע גם ביופסיה או שייתכן שעל פי הממצאים עד כה ובדיקות הדם עליהן המלצת ניתן יהיה לגבש מסקנות שלא ידרשו בירור נוסף.
אשמח גם אם תוכל לפרט במעט מול אלו ממצאים מבצעים בשגרה ביופסיה באיזורים כמו עמוד השדרה.
מבקש מאוד להודות לך מאוד. חסר לי מידע מהימן ו האורתופדים סיפקו לי רק התרשמות ראשונית כללית על הממצאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצא ליטי
פרופ` אברהם קוטן04/01/2017קשה לענות במסגרת זו על כל שאלותיך במיוחד כשהצילומים לא לפני ומבלי לראות את החולה עצמו
עליך להיבדק ע״י פנימאי
אני לא בטוח שהכתובת לביצוע הירואין הוא האונקולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת מילה בבקשה
צבי04/01/2017למה הכוונה הירואין
האם לבקש הפניה לפנימאי מרופא המשפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצא ליטי
פרופ` אברהם קוטן04/01/2017השתבש באייפון...
הכוונה הייתה - הבירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)