הקרנות לראש - תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרנות לראש - תופעות לוואי
    רינת
    20/01/2017

לפרופ' קוטן שלום רב. ראשית, רוב תודות על העזרה הרבה והתשובות המהירות והתומכות. לאחר, 4 טיפולי הקרנות למח, בעצמה של 2.5. כן וכשבוע לפני תחילת ההקרנות, התחלתי ליטול דקסאמתזון - 4 מג' ליום. לאחר תחילת ההקרנות נוטלת 8 מג' ליום (4 בבוקר ו- 4 בצהריים). אציין, כי עם תחילת הטיפול בדקאמתזון ועוד קודם לתחילת ההקרנות, התחלתי להרגיש סחרחורות חזקות . כעת מרגישה החמרה משמעותית הבאה לידי ביטוי בסחרחורות חזקות מאוד עד שאני נעזרת בקירות הבית כדי ללכת, בתוך הבית ובחוץ אני הולכת עם מלווה צמוד להקרנות, בלבד. בנוסף, אני מרגישה טשטוש בראיה ועייפות קיצונית מאוד. מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב? האם בכלל ניתן להקל על הנ"ל או שנאלצת לסבול עד לסוף ההקרנות? האם הנ"ל יכול לגרום נזק בלתי הפיך? (הקרנות/ סטרואידים). תודה מעומק הלב על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרורות במוח

פרופ` אברהם קוטן
    20/01/2017

אני מציע להיעזר בסבלנות. בנוסף אני מציע להיבדק ע"י נוירואונקולוג כדי לברר את הסיבה לסחרחורת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו