דקירות בצוואר וכאבי גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בצוואר וכאבי גרון
    איתי
    03/06/2007

שלום פרופסור יקר,

יש לי מזה חודשיים כאבים בגרון ודקירות בצוואר מקדימה שהולכות ובאות (לא כל הזמן).

לא ברור לי ממה זה ובדיקת משטח גרון, CT צוואר ומישוש של הצוואר לא העלו שום דבר.

אני אובד עצות ולא מצליח להבין ממה זה. חשבתי שזה בגלל עצם שבלעתי בחג, אך עובדת קיום גוף זר נשללה.

אני יודע, שלאחר שנחפשתי למגע מיני לא מוגן עם נשאית, לקחתי לפני כחודש קוקטייל מניעה נגד איידס PEP במיון ביה"ח למשך 28 ימים שכלל קומבוויר פעמיים ביום וסטוקרין, אך לא בטוח שיש קשר, אלא אם כן את חושבת אחרת.

עברתי השבוע בדיקה בהרדמה מלאה במחלקת אף אוזן גרון עם סיב קשיח, אנדוסקופיה קשיחה משהו.

אומנם לא נמצא גוף זר, אך נמצאה בבסיס הלשון למעלה, ליד השקד הימני, בלט של רקמה דקה שהוצאה ונשלחה לביופסיה.

כרגע אני מתפלל שזה לא סרטן גרון מכל סוג שהוא.

יש לציין, שאני בן 37, לא מעשן, לא שותה אלכוהול.

קראת עכשיו באינטרנט שנעשה מחקר בארה"ב שמצא כי מין אוראלי מעביר את וירוס הפפילומה, HPV, שעשוי לגרום לסרטן גרון בדיוק בבסיס הלשון, משם נלקחה לי דגימה. אני מאוד חושש!!!!

האם יש קשר בין הדקירות בצוואר לסרטן אפשרי של בלוטת התריס או הצוואר, למרות שב -CT לא ראו כלום (יתכן שפספסו את הממצא?)

אני מאוד מודאג ומאוד אשמח אם תשתף אותי מנסיונך במקרים דומים, אם היו לך.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות בצוואר וכאבי גרון

הוספת תגובה

• דקירות בצוואר

ד''ר יוסף ברנר
    04/06/2007

הסימטומים עליהם אתה מצביע אינם אופיניים לשום מצב שאני מכיר. הדבר הטוב ביותר לעשות הוא להמתין לתוצאות הביופסיה ואז ניתן יהיה להגיע לאבחנה ולטיפול המומלץ ללא ספקולציות מיותרות.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו