מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בכל הגוף עקב טיפוליםאלונה19/04/2017
הי,
אובחן אצלי סרטן שד לפני כחצי שנה. עברתי כימותרפיה. טיפול בהרצפטין ופרג'טב. ניתוח להסרת הגידול ועכשיו מתחילה הקרנות. (25 טיפולים). סרטן מסוג her 2 חיובי.
בזמן הכימותרפיה היו תופעות קשות כמו אצל כולם. בקושי יכולתי לרדת מדרגות או ללכת.
הטיפול הביולוגי, הרצפטין ופרג'טה ממשיך עד שנה מיום הטיפול הראשון. בעצם השאלה שלי, האם זה נורמלי בשלב זה לחוות כאבים בכל הגוף. בעיקר בשרירים. ברמה שכאשר אני יושבת איני יכולה לקום וללכת. מתקשה מאוד להרים ידיים. ומתקשה מאוד לתפקד ביום יום. יש לי כאבים באגן שמקשים עלי לזוז גם בלילות.
שמעתי על אנשים שעובדים חלקית בזמן טיפולים ואיני מבינה כיצד.
האונקולוגית שלי טוענת שזה נורמלי ויקח זמן עד שנה שזה יעבור. ואין מה לעשות. אני מנסה לעשות ספורט, הליכות איטיות ומהירות אך זה לא עוזר רק כואב מאוד.
מה עושים עם זה?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכל הגוף
פרופ` אברהם קוטן19/04/2017מסכים עם האונקולוגית שלך
צריך להיאזר בהרבה סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בכל הגוף עקב טיפולים - מייאש
אלונה19/04/2017המצב מאוד מייאש ומתסכל. לפעמים אני אפילו מתקשה לאחוז חפצים בידיים.
האם זה מההרצפטין או מהכימותרפיה?
האם יש משהו שאפשר לעשות להקל על הכאבים?
האם מותר לקחת נורופן או אקמול כל יום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
פרופ` אברהם קוטן19/04/2017אני מציע להיוועץ בנוירואונקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)