כאבים בכל הגוף עקב טיפולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכל הגוף עקב טיפולים
    אלונה
    19/04/2017

הי,
    אובחן אצלי סרטן שד לפני כחצי שנה. עברתי כימותרפיה. טיפול בהרצפטין ופרג'טב. ניתוח להסרת הגידול ועכשיו מתחילה הקרנות. (25 טיפולים). סרטן מסוג her 2 חיובי.
    בזמן הכימותרפיה היו תופעות קשות כמו אצל כולם. בקושי יכולתי לרדת מדרגות או ללכת.
    הטיפול הביולוגי, הרצפטין ופרג'טה ממשיך עד שנה מיום הטיפול הראשון. בעצם השאלה שלי, האם זה נורמלי בשלב זה לחוות כאבים בכל הגוף. בעיקר בשרירים. ברמה שכאשר אני יושבת איני יכולה לקום וללכת. מתקשה מאוד להרים ידיים. ומתקשה מאוד לתפקד ביום יום. יש לי כאבים באגן שמקשים עלי לזוז גם בלילות.
    שמעתי על אנשים שעובדים חלקית בזמן טיפולים ואיני מבינה כיצד.
    האונקולוגית שלי טוענת שזה נורמלי ויקח זמן עד שנה שזה יעבור. ואין מה לעשות. אני מנסה לעשות ספורט, הליכות איטיות ומהירות אך זה לא עוזר רק כואב מאוד.
    מה עושים עם זה?
    תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בכל הגוף

פרופ` אברהם קוטן
    19/04/2017

מסכים עם האונקולוגית שלך
    צריך להיאזר בהרבה סבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכל הגוף עקב טיפולים - מייאש

אלונה
    19/04/2017

המצב מאוד מייאש ומתסכל. לפעמים אני אפילו מתקשה לאחוז חפצים בידיים.
    האם זה מההרצפטין או מהכימותרפיה?
    האם יש משהו שאפשר לעשות להקל על הכאבים?
    האם מותר לקחת נורופן או אקמול כל יום?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

פרופ` אברהם קוטן
    19/04/2017

אני מציע להיוועץ בנוירואונקולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו