מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות להוצקין לימפומהטל21/04/2017
שלום אני בת 18 באובחנתי בהוצקין לימפומה לפני כחצי שנה ,סיימתי כימוטרפיה לפני חודשיים, ועשיתי פאט סי טי לפני שבוע. בתוצאות הבדיקה היה רשום שאין עדות להוציקין לימפומה אבל יש קליטה מעט מוגברת חדשה במיצר הקדמי - פיזיולוגית בתימוס היפרפלסטי ,וגם קליטה רבה פיזיולוגית בשומן לאורך הצוואר משני הצדדים ובחגורות הכתפיים. הפגישה עם האנקולוג שלי מתוכננת לעוד 4 ימים אבל אני מודאגת ולחוצה והייתי רוצה לדעת עכשיו אם זה רציני או לא? עם זה סטנדרטי או לא?או מה זה אומר לפחות?
זה מה שהיה רשום בסיכום ביקור:
צוואר: אין לראות קליטה פתולוגית.
בית החזה: אין לראות קליטה פתולוגית.
קליטה מעט מוגברת חדשה במיצר הקדמי - פיזיולוגית בתימוס היפרפלסטי .
אין עדות ללימפאדנופתיה במיצר ובבתי השחי.
ריאות: אין לראות קליטה פתולוגית.
בטן ואגן: אין לראות קליטה פתולוגית.
אין עדות ללימפאדנופתיה בבטן ובאגן.
שלד, שריר ורקמה רכה: אין לראות קליטה פתולוגית.
קליטה רבה פיזיולוגית בשומן לאורך הצוואר משני הצדדים ובחגורות
הכתפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PET לאחר כימותרפיה
פרופ` אברהם קוטן21/04/2017תרגעי - הבדיקה תקינה. זוהי תופעה יום יומית בצעירים, שלאחר כימותרפיה יש קליטה מוגברת בבלוטת הטימוס שנמצאת במיצר הקדמי. גם הקליטות ברקמות הצוואר הינן פיזיולוגיות ואינן מעידות על מחלה - את בהפוגה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טל21/04/2017תודה רבה פרופסור אני שמחה לשמוע אני רגועה מאוד עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)