מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מטרה ומשמעות הטיפול פלאציהAnna03/05/2017
מה המשמעות של:
מטרת הטיפול- פלאציה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליאציה
פרופ` אברהם קוטן03/05/2017המשמעות - טיפול שמטרתו להקל על סימפטומים (כגון: הקלת כאב, הקלת לחץ, הפסקת דימום, שחרור דרכי נשימה וכ"ה), ולא ניתן במטרה ריפויית. באנגליך: PALLIATIVE CARE. בד"כ מדובר במחלה מתקדמת ועפ"י רוב גרורתית, חשוכת מרפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלוח את המכתב
Anna04/05/2017אני רוצה לשלוח אליך את המכתב המסכם מבית החולים , לאן לשלוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכתב סיכום
פרופ` אברהם קוטן04/05/2017אינני מנהל פרקטיקה פרטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשורה שמדאיגה אותי
Anna04/05/2017הבנתי, פשוט כל מה שקראתי במכתב נשמע טוב , חוץ ממה שכתבו באנגלית בשורה של דיון וסיכום , ומטרת הטיפול שכתוב שהיא פלאציה, ששניהם נשמעים לא טוב , אני רוצה לדעת אם אפשר לרפא או לא :(
אני מודה לך מכל הלב ואני יודעת ששאלתי הרבה אבל זה המקום היחידי שמצאתי בו תמיכה ותשובה מדויקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן בבלוטת הטימוס
פרופ` אברהם קוטן04/05/2017מדובר בסרטן קשקשי של הטימוס וניתן טיפול קרינתי במנה לא גדולה, 39 גריי, כדי להקל על לחץ שנוצר על הורידים הגדולים במיצר.
קשה לדון על פרוגנוזה בהעדר כל הנתונים, עליך לשוחח עם האונקולוגים שמטפלים בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)