מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במשקל בעקבות וירוסיוסי13/06/2017
שלום רב,
שמי יוסי בן 38 סובל מחרדה קשה ממחלות .. לפני כ 3 שבועות סבלתי מווירוס שלשולים שעבר כעבור יום.
לאחר מספר ימים נשקלתי וראיתי שירדתי מ 71.5 ק"ג ל 70.4 ק"ג..
מאז אני דואג ומוצא את עצמי כעבור כמעט 3 שבועות בודק אם עליתי במשקל אבל המשקל לא עולה..קראתי באינטרנט שירידה לא מוסברת במשקל היא סימן לסרטן לימפומה או לוקמיה..אני בחרדה קשה .. רופאת המשפחה טוענת שזה מהחרדה והוירוס..
לעיתים אני מוצא עצמי נשקל בבוקר ואני שוקל גם 70 ק"ג אחרי שירותים.
אני בחרדה קשה שיש לי סרטן לא מאובחן אני בהתקפות פאניקה קשות.
האם יש מה לחשוש..?
האם ירידה במחלות כמו סרטן היא קשה יותר ומהירה יותר?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת משקל
פרופ` אברהם קוטן13/06/2017מדובר השינויים בלתי משמעותיים שאינם קשורים בכלל לסרטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יוסי13/06/2017
תודה דר על תשובתך מעריך מאד ותודה על ההרגעה
האם התכוונת שהשינוים במשקל הם לא משמעותיים?
מה זה שינוי משמעותי אם אפשר לשאול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
פרופ` אברהם קוטן13/06/2017ירידה משמעותית היא ירידה קבועה של מספר קילוגרמים מידי חודש, כגון: 75 - 70 - 65 - 60 וכ״ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)