גוש שומן כואב בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש שומן כואב בכתף
    טל
    18/06/2017

היי,
    רשמתי פה בפורום לפני כמה ימים שגילו לי לפני חצי שנה גוש שומן בכתף בגלל שאני חיילת לוקח זמן לקבוע לכל תור אז פשוט הלכתי אתמול למיון הם לא עשו לי אולטרסאונד הם עשו לי רנטגן ובדיקות דם.
    המפחד שלי שאולי מסתתר לי גוש סרטני מאחורי הגוש שומן ובגלל זה כואב לי. השאלה שלי אם היה משנו כזה זה היה יכול להציע בבדיקות דם? אני פשוט נורא מפחדת ולא יודעת מה לעשות. ששאלתי למה הוא עשה לי רנטגן לא היה לו תשובה לתת לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש שומן כואב בכתף

הוספת תגובה

• גוש

פרופ` אברהם קוטן
    18/06/2017

אני סבור שאת צריכה להיבדק עי אורטופד או כירורג
    אינני סבור של דירת הגם ולצילום החזה משמעות במקרה זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש שומן שהוא כואב

שי
    18/06/2017

אני שואלת כי הרופא במיון אמר שאם הגוש היה סרטני הבדיקות דם היו מצביעות על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם

פרופ` אברהם קוטן
    18/06/2017

אני חולק על כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו