לימפומה סיטי גרעיני פד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפומה סיטי גרעיני פד
    חיים
    19/07/2017

בבדיקת סיטי שערכתי בחודש ינאור התגלו בלוטות לימפה מוגדלות בגודל של 2.0-2.5 ס"מ בבטו ובצוואר קטנים בגודל של 1.0 ס"מ הופנתי למומחה אף אוזן גרון לבדוק אפשרות לקחת ביופסה מהגרון אך לא ניתן בגלל שהם קטנים מידי לפי עצת הרופא המטולג עדיף שנמתין 3 חודשים ונראה אם הבלוטות יגדלו באפריל עשיתי שוב סיטי הבלוטות בבטן גדלו ל עד 3.0 ס"מ מאחר ולא ניתן לקחת ביופסה מהבטן אלא רק ע"יי ניתוח ופתיחת הבטן המליץ לי ההמטולוג לבצע לאחר 3 חודשים סיטי פד גרעיני קבעתי תור לסיטי אך במכבי לא מאשרים את הבדיקה בטענה שזה לא בסל אציין שחליתי בפוליצטמיה ורה אני מוגדר כחולה אונקולוגי כשנה וחצי אני נוטל מידי יום כדורי כימוטרפיה שאלתי מה אפשר לעשות בכדי לקבל טופס 17 או רעיון אחר לטפל בבעיה להזכיר אני בן 58 תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימפומה סיטי גרעיני פד

הוספת תגובה

• בלוטות לימפה מוגדלות

פרופ` אברהם קוטן
    19/07/2017

אני סבור שאתה זקוק לבדיקת PET ולביופסיה מבלוטת לימפה מוגדלת. לדעתי ההמטולוג צריך לאשפז אותך בבי"ח ולבצע את בדיקת ה-PET ואת הביופסיה במסגרת אישפוז ע"ח ביה"ח בו יבוצעו הבדיקות הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו