מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסמן ca-19-9 עולה בקפיצות של 80 בערך בתקופה של חודשייםיוסף30/07/2017
אני עברתי ניתוח wippel או לאחר צהבת חסימתית לפני שנה הוציאו לי חלק מראש הלבלב את כיס המרה וכ 23 ס"מ של המעי נאמר לנו שלא היו גרורות הורדתי כ 25 ק"ג עקב הניתוח והטיפול שאחריו עד לפני שלושה חודשים הסמן ca19-9 היה תקין עברתי טיפולי כימוטרפיה 6 מחזורים כפול 3 של גמזר וקיבלתי גם קסלודה מינון של פעמים 1500 ביום שסיימתי אותם במרץ שנה זו (2017) לפני כשלושה חודשים הסמן החל לעלות בקפיצות גדולות של בין 60 ל 80 י'ח בתחילת הדרך העה 80 יח לאחר כ שלושה שבועות עלה ל 128 יח ולאחר עוד חודש עלה ל 140 יח בבדיקה שביצעתי היום הסמן היגיע ל 244 יח בערך הכפלה חלק מהרופאים לאחר שבחנו את בדיקת ה סי טי פט וה אם אר איי פט הראו על גוף הלבלב נקודות קטנות ממוקדות ולאהיגיעו לכלל הסכמה מה פרוש חלק אמרו הישנות המחלה וחלק אמרו דלקת , אני עצמי מרגיש טוב עובד מיסרה מלאה ולעיתים יש כאבי בטן אך אוכל טוב ולא יורד במשקל , מה עלי לחשוב יש לכם המלצה אשמח לתגובה כל שהיא אני עצמי חושד שהמחלה חזרה בצורה נקודתית מה דעתכם בעיניין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלית סמן בסרטן לבלב
פרופ` אברהם קוטן30/07/2017עלית הסמן מעלה חשד להישנות, ובמידה ואכן מתפתחת הישנות יהיה עליך שוב לקבל טיפולים אונקולוגיים. אלא שאין בהילות באיבחון הישנות, ולגעתי יש להמשיך במעקב ולחזור על הסמנים ועל בדיקת ה-PET בעוד כ-3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)