מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- GBM וקשיים בירוקרטים להשגת התחייבותItai Katz17/09/2017
שלום
אבא שלי חולה GBM, מצב לא טוב שאווסטין כבר לא כל כך עוזר.
קיבלנו המלצה מפרופסור בכיר בירושלים לטיפול משולב הכולל גם תרופה בשם CCNU. יש לנו התחייבות בשבילה מקופת חולים אך קשה לנו מאוד להגיע לירושלים לקבל אותה שם. האם ניתן לקבל אותה היכן שהו באזור חיפה, ובמה הדבר כרוך? יש לנו התחייבות כאמור וכן מרשם או המלצה (מצורף). אם הדבר מורכב ומסובך מאוד אז עדיף לנו כבר ליסוע לירושלים. המהירות היא השיקול המרכזי בשבילינו
תודה מראש
איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CCNU
פרופ` אברהם קוטן17/09/2017שלום
השילוב של הורדת פעילות בלוטת התריס והתרופה הוותיקה CCNU ידוע מזה שנים ולצערי לא הייתי תולה בו תקוות רבות.
התרופה בעיקרון צריכה להינתן עי קופת החולים (היא בסל מזה עשרות שנים) אך יתכן וחסרה במלאי שכן ההתלהבות ממנה פחתה בשנים האחרונות. אני מניח שכל בית מרקחת פרטי יכול להזמין אותה עבורכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCCNU
Itai Katz18/09/2017אני מודה לך מאוד על תגובתך פרופ קוטן. יעילות הטיפול איננה הנקודה עבורינו. מה הסוף כולם יודעים, אבל אבא צריך להרגיש שאנחנו לא מוותרים עליו ולא מתייחסים כמו למכונית מקולקלת. וגם אנחנו צרכים לחיות אחר כך, ואם נשאיר כל מיני ספיחים ונכנע ליאוש ועצלנות זה ירדוף אותנו אחר כך כל החיים ואת זאת איננו רוצים.
שנה טובה ובריאות לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGBM
פרופ` אברהם קוטן18/09/2017אני מבין. הלוואי שהטיפול יעזור, אסור לאבד תקווה.
תשמרו אנרגיות ומשאבים נפשיים וחומריים לימים הקשים שלצערי יגיעו, כדי שאבא יקבל את מיטב הטיפול ותשומת הלב.
אם מותר לי להציע - במידה ותהיה התקדמות מחלה ומצבו הכללי יאפשר זאת - אפשר לשקול קרינה חוזרת לגידול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)