מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיסט במעי הדק ניתוח וויפל אי מתן תרוה מונעת בזמןיעקב ברכה21/09/2017
עברתי ניתוח וויפל להסרת גידול במעי הדק בניתוח כרתו לי את ראש הלבלב חלק מקיבה ותרסריון הניתוח ארך ב8 שעות ובוצע בבית וולפסון על ידי דוקטור קטי דיין הוצאתי להתוששות ולאחר זמן קצר הוחזרתי לחדר ניתוח היות ואיבדתי דם רב מאחד המעקפים שנעשו זה לקח להם 4 שעות ליצב אותי ולצאת ממצב בו חיי היו בסכנה ממשית לאחר 12 שעות הועברתי למחלקה כעבור כמה ימים התרדר מצבי נפלתי ואיבדתי את הכרחי עברתי סי טי ראש ללא ממצא אך מצבי הלך והחמיר התברר שנידבקחי בחידק אלים איבדתי את הכרתי והועברתי לטיפול נמרץ בו שהיתי במשך חודשיים מורדם ומונשם כמו כן נאמר לי כי עברתי כמה החייאות הייתי במצב של מוות קליני לאחר חודשים הוחזרתי למחלקה כירוגית ב וכעבור חודש לערך נשלתי לשיקום כאשר בכתב השיחרור לא נאמר דבר על היותי חולה סרטן אין שום המלצה להמשך מעקב אצל אונקולוג או מתן תרופות מונעות כגון גליבק דבר אשר למנוע או לעקב את חזרת המחלה כעבור שנה וחצי מיום הניתוח 29/5/16 פניתי לבית החולים בעקבות כאבים וחולשה מיד נשלחתי לסי טי בטן נבדקתי על ידי דוקטור דיין והופניתי מידית לאונקולוג דוקטור רונן ברנר שמיד רשם לי תרופה בשם גליבק 400 הוא הביע פליאה כיצד ומיד לאחר הניתוח לא התחלטי בטיפול מונע ומשלים והוא בספק האם באיחור של שנה וחצי עדיין זה אפקטיבי ביצעתי כמה סי טי במשך השנה האחרונה והתברר כי יש לי מימצאים בכבד אני במצב נפשי ממש קשה פניתי לבית החולים איכלוב נבדקתי על ידי פרופסר עופר מירנסקי והוא העלה לי מידיח את המינון של הגליבק מ400/ל800 אני עבד עצות אנה אולי תוכל לעזור לי בתודה יעקב ברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול בבטן
פרופ` אברהם קוטן21/09/2017יש לך כנראה גדול מסוג gist תשמע לעצת האונקולוגים ותהיה בטיפול שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול גיסט
יעקב ברכה21/09/2017למה לא לנתח ולהסיר את הגידלים כל עוד הם קטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)