מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרקרים בסרטן הרקטום - האם ערכים תקינים?משה 6724/09/2017
אני בן 50 לפני שנה בדיוק התגלה אצלי גידול ברקטום בגובה 4 ס"מ.עברתי חודשים הקרנות + קסלודה.
לאחר מכן ניתוח להסרת הגידול .ושימור סוגרים.נמצא כבר 7 חודשים עם סטומה זמנית
עברתי 4 חודשים טיפול משלים של אוקסליפלטין וקסולודה
היום בוצע מרקרים ששלחתי עם מייל זה.יש לציין שהערכים שמופעים הם ממש אחד לאחד כמו לפני שנה לפני התחלת ההקרנות והקסלודה.האם הערכים תקינים לאחר טיפול?והאם זה אומר שבסי טי שאבצע בעוד 10 ימים יש מצב לתשובה כי אני נקי?נאמר לי כי היות והגידול היה מקומי ללא התפשטות והשולים נקיים ההחלמה יכולה להגיע גם ל100 אחוז ורוב הסיכוים שלא יהיה הישנות למחלה
אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמני סרטן
פרופ` אברהם קוטן24/09/2017לא צרפת ערכים, אך במידה והם תקינים זה לא מספיק להערכת מצב, יש לבצע בדיקות הדמיה ואנדוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים למרקרים
משה24/09/2017CA-19-9 יצא9.17
CEA יצא 1.79
אמרו לי לעשות קולונוסופיה שנה מהניתוח אז במרץ 2018 אני אמור לעשות והדמיה עושה בעוד 10 ימים שזה CT עם חומר ניגוד.
האם המרקרים בסדר למישהו אחרי כימותרפיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמנים
פרופ` אברהם קוטן24/09/2017הסמנים תקינים. יצויין: סמנים תקינים אינם שוללים קיום מחלה, לעומת זאת, סמנים בערכים פתולוגיים מחשידים על קיום מחלה, אצלך כאמור הסמנים תקינים, אך כדי לדעת מה המצב, יש לבצע את בדיקת ה-CT וכן קולונוסקופיה (אותה בצעת ואני מבין שהייתה קתינה, ואתה אמור לבצע שוב במרץ 2018).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מרקרים
משה24/09/2017קודם כל תודה על המענה המהיר.
ביצעתי קולונוסופיה באוקטובר 2016 בעקבות בדיקת פרוטולוג שגילה את הגוש בבדיקה ידנית
בבדיקה שהיתה עד הצקום כל המעי נקי ממש לפני סיום ראו את הגוש ברקטום ?האם זה שהוא היה מקומי ולא פרץ מעבר לזה זה סימן טוב להחלמה? רציתי לציין כי לאחרונה עליתי כבר במשקל כ4 קילו זאת לאחר שהורדתי כמעט 20 קילו בגלל כל מה שעברתי מעבר לזה מרגיש מצוין רק שקית הסטומה קצת מפריעה לי אבל עוד 3 שבועות סוגרים את הסטומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן רקטום
פרופ` אברהם קוטן25/09/2017העובדה שאתה מרגיש טוב ושהסמנים תקינים מעודדת. כדי לגעת אובעקטיבית שהכל בסדר יש לבצע בדיקת CT פעם בשנה וקולונוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)