מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרצינומה אדרנוקורטיקלית 16 ס"מ14/10/2017
שלום פרופסור
אובחנה אצלי קרצינומה אדרנוקורטיקלית גידול ענק של מקסימום 16 ס"מ לא התפשט בכלל השוליים שלמים ונקיים שלב שתיים בדיקות דם תקינות וגם לחץ הדם ירד הוצא בשלמות בניתוח בטן פתוח מטופלת במיטוטן מקבלת כעת 3 גרם 6 כדורים תופעות לוואי בעיקר שלשולים וקצת עייפות מה ניתן לעשות בקשר לתופעות הלוואי מהם סיכויי ההחלמה בערך אודה על תשובתך (גיל 65)בריאה בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן יותרת הכליה
פרופ` אברהם קוטן14/10/2017אפשר לקחת טיפול תרופתי כנגד שלשול (אפילו תרופות ללא מרשם) ולהרבות בשתייה. אם יש יותר מ-3 שלשולים ביום - להיוועץ באונקולוג ולפעמים מפחיתים במינון.
יש סיכוי לא מבוטל לריפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אילנה14/10/2017מודה לך מאוד על תשובתך המהירה, אני מוכנה לסבול גם את השלשולים והעייפות ומתפקדת כרגיל לפעמים זה 3 פעמים ו24 שעות שום דבר ואחר כך חוזר ולפעמים יותר אבל המינון נאמר לי חייב להיות עפ"י ריכוז המיטוטן בדם (לפני 3 חודשים גילו ועברתי את הניתוח)האם stopit עלול לגרום לי לעצירות קשה? אני דרך אגב מטופלת אצל אנדוקרינולוגית מעולה ולא אונקולוג עברתי עכשיו בדיקות קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה וזה תקין . תודה לך וכל טוב
האם יש קבוצת מחקר בארץ של מחלה נדירה זו הייתי מעוניינת להשתתף בה ושוב תודה מקרב לב אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותרת הכליה
פרופ` אברהם קוטן14/10/2017בהמשך להתכתבות הקודמת: כאשר המחלה ממוקמת ואין עדות לגרורות, הסיכוי לריפוי הוא כ-65%. יש הרבה חילוקי דעות לגבי ערכו של הטיפול המשלים עי מיטוטאן (שקיים כבר כ-50 שנה) אבל מקובל לתת אותו.
יש לאזן את מנות ה-stop it ואני משוכנע שאת תוכלי לעשות זאת בעצמך בצורה הטובה ביותר.
אני ממליץ שבמקביל למעקב האנדורקריני תהיי במעקב גם במכון אונקולוגי. בשלב הזה, כשמדובר בטיפול מניעתי, אין חלופה למיטוטאן. שוקלים טיפולים אחרים רק אם יש חו״ח גרורות, עם זאת, רצוי שגם אונקולוג יעקוב - במכונים האונקולוגיים הגדולים בבתי החולים קימים מחקרים קליניים וטיפולים אחרים אם עולה הצורך ועדיף שתהיי מוכרת למכון שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה פרופסור.
אילנה14/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)