הקרנה ב SRS לשוונאמות שפירות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרנה ב SRS לשוונאמות שפירות?
    שיר
    18/11/2017

שלום פרופ' ותודה על תשובותיך.
    יש לי שאלה נוספת,
    כמו שציינתי קודם ברקע יש nf2. יש לי שוונאמות מרובות לאורך ע"ש ורובם באיזור סקרום ואגן,
    האם בארץ יש מספיק נסיון בהקרנה ב SRS לשוונאמות שפירות? האם נכון שבהקרנה יש סיכויים גבוהים לריבוי גידולים בעתיד וממאירות?
    אני אובדת עצות כי הייתי אצל מספר רופאים ולכל אחד חוות דעת שונה וככה אני יותר בלחץ
    אשמח לתשובתך אם יש ניסיון בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרינה סטראוטקטית לשוואנומה

פרופ` אברהם קוטן
    19/11/2017

קרינה סטראוטקטית ניתנת כיום במכוני הרדיותרפיה בארץ באופן שגרתי לגידולים שונים כולל שוואנומה. אין שום הצדקה לצאת לטיפול בחו״ל. הסיכון לממאירות מושרית קרינה אפסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת,,,,

שיר
    19/11/2017

תודה על תשובתך.
    1, האם קרינה זו יכולה להצמיח גידולים קיימים ולייצר חדשים יותר מייצור ללא קרינה?
    2, האם הקרינה יחולה לפגוע בחוט שדרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה סטראוטקטית

פרופ` אברהם קוטן
    19/11/2017

1. לא
    2. אם לא מתכננים כראוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו