מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן במיתרי הקול!!לא יודע מה לעשותקורן21/05/2008
אחרי בדיקת ביופסיה בהרדמה מלאה גילו שיש לי סרטן במיתר הקול T3N0M0, אני בן 56 , על פי דעת הרופא יש לי 2 ברירות : כריתת גרון שלמה או טיפול כמורדיוטרפיה. חייב לדעת עוד פרטים על הטיפול, תופעות לוואי, תפקוד , סיכונים , משך טיפול ועוד... לכן רציתי יעוץ פרטי עם אונקולוג כידי להחליט אך אין כאלו שמקבלים חולים באופן פרטי. אני גר בחיפה. אנא כל מי שיכול לענות או לנדב מידע ---יתברך! כידי שאוכל להחליט ליזה טיפול לפנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן במיתרי הקול
ד''ר יוסף ברנר22/05/2008יש הרבה אונקולוגים המקבלים באופן פרטי.
אני בטוח גם שאם תפנה בבית החולים רמבם למכון האונקולוגי תוכל לדבר עם הרופא המומחה בנושא של גידולי ראש-צוואר בצוות של האונקולוגיה ברמבם והוא יעדכן אותך לגבי הטיפולים, יעילותם, תופעות הלוואי והנזקים הנגרמים בעטיים.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קורן07/06/2008תודה על התשובה ואכן פניתי לרמב"ם ומתחיל טיפול בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידע אישי.
חיים06/06/2008שלום לך.
לפני 12 שנה אובחנתי גם כסובל מבעיה זו, לא זכור לי כבר באיזו דרגה זה היה, T?.
אובחנתי בבי"ח כרמל אך עברתי לבמחלקת א.א.ג בבי"ח רמב"ם. טופלתי שם ע"י פרופ' גולץ אבישי שהיום מנהל את המחלקה וע"י דר' אבירם נצר. היחס שקבלתי היה מעל ומעבר, מכל רופאי המחלקה וביחוד מהם שהם אלה שקבלו אותי לטיפול על פי בקשתי.
לעצם העניין, הם הציעו לי לעבור הקרנות וקיבלתי את עצתם. הטיפול לא היה קשה, המשכתי כל תקופת ההקרנות לעבוד כאשר עשיתי אותן לאחר שעול העבודה.
לדעתי, תנסה להגיע לחמלקה ולשמוע את דעתם על מצבך.
באופן כללי, תתעודד, זה לא סוף העולם ואני מאחל לך שבעוד 12 שנה תעודד חולים אחרים.
מצבי היום בסדר, הפסקתי ללכת לבדיקות, מדבר רגיל עובד ומתפקד, ( אני בן 61 ).
אז כל טוב לך, הרבה בריאות והרבה שנים.
מאחל לך הצלחה בטיפולים שתעבור.
חיים.
2300343 - 050.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון.
חיים06/06/2008מבקש למחוק את מספר הטלפון שמסרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים תודה
קורן07/06/2008אכן אני מתחיל טיפול אצל ד"ר בילאן ברמב"ם וניפגש גם עם ד"ר נצר השבוע.
תודה על העידוד ואני תקווה שיהיה פחות קשה מאשר אני חושב.
אני תקווה לעזור לחולים אחרים כמה שיותר מהר.
תודה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן מיתרי הקול
פרופ' קוטן07/06/2008אין צורך לפנות ליעוץ פרטי על מנת לקבל מידע על המחלה ועל הטיפול. תוכל לקבל את כל המידע שתבקש על ידי צוות מחלקתנו, ובאופן ספציפי - צוות יחידת הקרינה
פרופ' אברהם קוטן
מנהל המערך האונקולוגי, רמב"ם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)