מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות וכאב בשחי הימניאנונימית03/02/2018
שלום רב,
אני בת 24 בריאה בדרך כלל
לפני כשלושה חודשים הופיעה לי נפיחות+כאב קל בשחי הימני, זה קרה בסמוך לגילוח ועבר מעצמו אז לא ייחסתי לכך חשיבות כי זו לא הפעם הראשונה שקורה משהו כזה.
לאחר כמה שבועות זה קרה שוב לאחר גילוח אבל זה לא עבר אלא התפתח לנפיחות כואבת של ממש שנמשכה כמעט חודש שלם ועכשיו נשארו שתי גולות שאני מרגישה בנגיעה והן דוקרות וכואבות קלות מדי פעם.
הייתי פעמיים אצל רופאת משפחה, היא בדקה את השחי והשדיים, אמרה שזה הלימפה וביקשה שאחזור לבדיקה נוספת בעוד שבועיים. היות וזה לא עבר היא הפנתה אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות לחלוטין וביצעה בדיקה חוזרת של השחי והשדיים, אמרה שיש שיפור ניכר אבל היות וזה עדיין כואב היפנתה אותי לאולטרסאונד.
כרגע אני מחכה לאולטרסאונד, כבר חודש וחצי מאז שכל הסיפור התחיל, קיים בי חשש גדול על כך שלא התעקשתי ללכת לכירורג שד אבל אני מנסה לסמוך על הרופאה. אין לי היסטוריה של סרטן השד במשפחה אבל הסבים והסבתות כן נפטרו מסוגי סרטן שונים בגיל מאוחר. אני חוששת שמה אני לא בודקת את זה מהר מספיק וגם ברקע מסתבר שאני בהריון צעיר שהתחיל קצת אחרי שהופיעה הנפיחות בפעם השנייה.
האם תוכלו להרגיע את החששות שלי? אני מלאה בחרדה שמה אני לא פועלת מספיק מהר ואם חלילה יש משהו זה כבר התפשט ומצד שני הרופאה נראית לי מאד מקצועית אבל היא לא כירורגית אז אני לא יודעת כמה לסמוך עליה בנושא אבל היא מתעקשת ש"הכל יהיה בסדר", בנתיים הזמן רץ ואני משתגעת. מה אפשר לעשות? האם באמת קיים חשש? האם כאב הוא סימן טוב?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן, שכחתי להוסיף
אנונימית03/02/2018שאני סובלת מבחילות שהולכות ומחמירות כבר זמן מה, עייפות וחולשה ואני לא יודעת אם זה יכול להיות קשור לשחי או להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות בית השחי
פרופ` אברהם קוטן03/02/2018בלוטות מוגדלות ורגישות בבית השחי כתגובה דלקתית היא תופעה שכיחה ויום יומית. רופאת משפחה יודעת לבדוק שד ובית דחי לא פחות אוב מכירורג. יש לבצע אולטרה סאונד, ומירב הסיכויים שאין דום סיבה לחששות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה האמיתית...
אנונימית04/02/2018היא שאין ולא הייתה דלקת מורגשת או נראית לעין/לבדיקת דם ובכל זאת זה נמשך כבר מעל לחודש וחצי וכואב אבל תודה בכל זאת על תשובתך המהירה והכנה, אמתין לאולטרסאונד שנקבע לי בשבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות
פרופ` אברהם קוטן04/02/2018בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)