מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שד גרורתי ולטרוזולדנה07/03/2018
שלום
דודה שלי בת 72 עברה לפני 12 ניתוח שד עקב גידול ובבית השחי קיבלה כימותרפיה והקרנות לפני חודשיים חזר לה הגידול. שהיתפרץ באופן בולט בשד השמאלי והתפשט לגרורות לכבד ולעצמות אחרי בדיקות קיבלה לטרוזול מהרופא לקחה במשך חודש ואחרי בדיקה חוזרת אצל הרופא
אמר שיש שיפור והגוש התכווץ ולהמשיך עם לטרוזול באופן קבוע השאלה האם לטרוזול גם מטפל בגרורות שהתפשטו לכבד ולעצמות? האם לוקחים באופן קבוע? האם ללטרוזול יש תופעות לוואי כגון עצבנות רגזנות יתר כי בזמן האחרון היא עצבנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטרוזול
פרופ` אברהם קוטן07/03/2018הצרופה משפיעה על כל אתרי המחלה, בכל הגוף. על פי רוב איננה גורמת לעצבנות ויש לחפש סיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתשובה שקיבלתי
דנה07/03/2018בזמן האחרון היא עצבנית ומתנהגת מוזר אומרת הרבה דברים שלא מובנים והתחילה להדאיג אותי יכול להיות שהגידול התפשט למערכת העצבים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתשובה שקיבלתי
דנה07/03/2018בזמן האחרון היא עצבנית ומתנהגת מוזר אומרת הרבה דברים שלא מובנים והתחילה להדאיג אותי יכול להיות שהגידול התפשט למערכת העצבים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים בהתנהגות
פרופ` אברהם קוטן07/03/2018אני מציע לבצע בדיקות דם כדי לשלול בעיה מטבולית כגון רמת קלציום גבוהה בנסיוב שעלולה לגרום לבלבול. כמו כן אני מציע להיבדק על ידי נוירואונקולוג ולבצע בדיקת CT של המוח עם חומר ניגוד או בדירת MRI של המוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)