סרטן שד גרורתי ולטרוזול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שד גרורתי ולטרוזול
    דנה
    07/03/2018

שלום
    דודה שלי בת 72 עברה לפני 12 ניתוח שד עקב גידול ובבית השחי קיבלה כימותרפיה והקרנות לפני חודשיים חזר לה הגידול. שהיתפרץ באופן בולט בשד השמאלי והתפשט לגרורות לכבד ולעצמות אחרי בדיקות קיבלה לטרוזול מהרופא לקחה במשך חודש ואחרי בדיקה חוזרת אצל הרופא
    אמר שיש שיפור והגוש התכווץ ולהמשיך עם לטרוזול באופן קבוע השאלה האם לטרוזול גם מטפל בגרורות שהתפשטו לכבד ולעצמות? האם לוקחים באופן קבוע? האם ללטרוזול יש תופעות לוואי כגון עצבנות רגזנות יתר כי בזמן האחרון היא עצבנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שד גרורתי ולטרוזול

הוספת תגובה

• לטרוזול

פרופ` אברהם קוטן
    07/03/2018

הצרופה משפיעה על כל אתרי המחלה, בכל הגוף. על פי רוב איננה גורמת לעצבנות ויש לחפש סיבה אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לתשובה שקיבלתי

דנה
    07/03/2018

בזמן האחרון היא עצבנית ומתנהגת מוזר אומרת הרבה דברים שלא מובנים והתחילה להדאיג אותי יכול להיות שהגידול התפשט למערכת העצבים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לתשובה שקיבלתי

דנה
    07/03/2018

בזמן האחרון היא עצבנית ומתנהגת מוזר אומרת הרבה דברים שלא מובנים והתחילה להדאיג אותי יכול להיות שהגידול התפשט למערכת העצבים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים בהתנהגות

פרופ` אברהם קוטן
    07/03/2018

אני מציע לבצע בדיקות דם כדי לשלול בעיה מטבולית כגון רמת קלציום גבוהה בנסיוב שעלולה לגרום לבלבול. כמו כן אני מציע להיבדק על ידי נוירואונקולוג ולבצע בדיקת CT של המוח עם חומר ניגוד או בדירת MRI של המוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו