גוש בצוואר ביחד עם כאבי גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בצוואר ביחד עם כאבי גרון
    נופר
    13/03/2018

היי.
    לפני כשלושה חודשיים הייתי מצוננת והרגשתי גוש בצוואר שמאל. הלכתי לרופא משפחה שלי והוא הפנה אותי לאולטרסאונד. התוצאות הגיעו ואמרו שזה בלוטת לי פה תגובתיות (כנראה בגלל הצינון) עזבתי את זה ככה לא הרגשתי אם היא נעלמה או לא .
    לפני כשבוע היה לי כאבי גרון חזקים לקחתי סטרפסיז ושתיתי חם אחרי יומיים הם עברו והרגשתי שוב בצוואר שמאל שיש לי בלוטה בדיוק איפה שהיה פעם קודמת.
    הלכתי היום לרופא הוא הרגיש אותה הוא אמר שהיא ממש קטנה וזה בגלל שהיה לי כאבי גרון ולא שלח אותי לאולטרסאונד .
    האם זה בסדר ? האם אין צורך ללכת לאולטרסאונד ?
    תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטה בצוואר

פרופ` אברהם קוטן
    13/03/2018

לא ניתן לענות תשובה רצינית מבלי לבדוק ולהתרשם. אולי תפני לרופא אאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטה בצוואר

נופר
    13/03/2018

הרופא משפחה שלי הוא בנוסף רופא מומחה לאף אוזן גרון שכחתי לציין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטה בצוואר

פרופ` אברהם קוטן
    13/03/2018

אם כך, אני מציע לפעול בהתאם להמלצותיו. אם הבלוטה לא תיעלם תוך שבועיים - יש לבצע אולטרה סאונד ובדיקות ספציפיות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו