סכנה בהקרנות לשד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכנה בהקרנות לשד שמאל
    שילת
    04/04/2018

האם אכן הקרנות לשד שמאל - יש בהן סיכוי לפגיעה בלב ?
    למיטב הבנתי יש איזו טכניקה של עצירת הנשימה כדי למנוע זאת, אולם במידה והחולה לא עושה זאת מדויק, היא עלולה להיפגע ?
    האם אין מכשור מתאים לעניין זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכנה בהקרנות לשד שמאל

הוספת תגובה

• הקרנת שד שמאל

פרופ` אברהם קוטן
    04/04/2018

אכן משתמשים בטכניקה של עצירת נשימה בזמן שאיפה, ואז בעת התכנון התלת מימדי הלב נמצא רחוק יותר מדופן בית החזה ומחוץ לנפח המוקרן. הטכניקה מיושמת ביחידות הקרינה של מרבית מרכזי הסרטן בארץ. תבררי אם היא מיושמת במקרה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקרנות לשד שמאל

שילת
    04/04/2018

תודה על תשובה מהירה!
    השאלה שלי, אם במידה ולא איישם כראוי את הטכניקה הזו, אני עלולה להיפגע ?????
    לכן שאלתי היא האם אין מכשור, שלא יהיה תלוי ביכולות הפיזיות שלי שיוכל למנוע זאת ?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקרנת שד שמאל

פרופ` אברהם קוטן
    04/04/2018

הטכניקה מיושמת בשיבא, ברמבם, ולמיטב ידיעתי גם באיכילוב בהדסה ובבילינסון. תבדקי ישירות עם מכון הקרינה בו את אמורה חקבל טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו