כולנגיוקרצינומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולנגיוקרצינומה
    ...
    07/06/2007

שלום, רציתי מידע לגבי כולנגיוקרצינומה אם אפשר...
    מה המחלה עושה, איך היא משפיעה על הגוף, מהם דרכי הטיפול (כל דרכי הטיפול אם אפשר) וממה היא נגרמת?
    ומידע כללי, מה שאתה יכול לספר לי על המחלה...

תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולנגיוקרצינומה

הוספת תגובה

• גידולים של דרכי מרה

ד''ר יוסף ברנר
    08/06/2007

כולנגיוקרצינומה זהו גידול של דרכי מרה. הגידול יכול להתפתח בצינורות המרה הקטנים בתוך הכבד, או בצינורות המרה הגדולים יותר מחוץ לכבד. הגידול מתפשט בעיקר באופן מקומי באזור בו הוא נוצר בתוך דרכי המרה ומחוצה להם.הגידול יכול להתפשט לתוך הכבד או לבלוטות בסביבה. לרוב אין גרורות לאברים רחוקים. הטיפול העיקרי הוא ניתוח. קרינה וכימותרפיה הם בעלי ערך קטן בלבד. גם לאחר הסרה כירורגית מלאה של הגידול, יש סיכוי גבוה מאד שהוא יחזור.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך....

...
    11/06/2007

קודם כל תודה רבה על המידע ודבר שני יש לי עוד שאלה..
    האם מה שאמרת במילים אחרות זה שאי אפשר להירפא מהמחלה? או שהיו דברים מעולם, אם אתה מכיר... כי לפי מה שאני יודע זאת מחלה נדירה ורק 400 אנשים בעולם חולים בה, האם זה נכון?

תודה מראש שוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו