מיקוזיס פונגואידס מופשטת בכל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקוזיס פונגואידס מופשטת בכל הגוף
    מרב
    23/08/2018

לפרופסור אברהם קוטן שלום,
    אני בת 55, תושבת חיפה וסובלת שנים רבות ממחלת עור שהיה קשה מאד לאבחן אותה גם לאחר ביופסיות מרובות. האבחנות שניתנו לא היו חד משמעיות השתנו מפעם לפעם וכללו: פסוריאזיס, פראפסוריאזיס, דרמטיטיס ועוד.
    טופלתי והייתי במעקב שנים רבות במרפאת העור של בי"ח רמבם. טופלתי בפוטותרפיה (UVB ו - PUVA), ים המלח, כדורי ניאוטיגסון, אך כל אלה לא עזרו.
    לפני כשנה אובחנתי בבית החולים תל השומר כחולת מיקוזיס פונגואידס לאחר שנלקחה ביופסיה ובוצעה בדיקת ארגון גנים.
    לפני כחודש חלה החמרה משמעותית במחלה וכעת היא מפושטת בכל הגוף. לפני מספר ימים הופיעו לראשונה נגעים גם בפנים והם נראים כפצעים כיביים.
    הסבל שנגרם לי כתוצאה מהמחלה הוא גם פיזי (גירודים קשים וכו') וכמובן גם אסטתי.
    אודה לך על המלצה לאן/למי לפנות על מנת לקבל טיפול למחלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיקוזיס פונגואידס

פרופ` אברהם קוטן
    23/08/2018

אני ממליץ לפנות למחלקת עור בבילינסון בניהולה של פרופ אמי חודק או למחלקת עור ברמבם בניהולו של פרופ ראובן ברגמן. במידה ויוחלט על הקרנת כל העור עי אלקטרונים במאיץ קווי אפשר לקבל הטיפול ביחידת ההקרנות באונקולוגיה רמבם או בבילינסון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו