מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקוזיס פונגואידס מופשטת בכל הגוףמרב23/08/2018
לפרופסור אברהם קוטן שלום,
אני בת 55, תושבת חיפה וסובלת שנים רבות ממחלת עור שהיה קשה מאד לאבחן אותה גם לאחר ביופסיות מרובות. האבחנות שניתנו לא היו חד משמעיות השתנו מפעם לפעם וכללו: פסוריאזיס, פראפסוריאזיס, דרמטיטיס ועוד.
טופלתי והייתי במעקב שנים רבות במרפאת העור של בי"ח רמבם. טופלתי בפוטותרפיה (UVB ו - PUVA), ים המלח, כדורי ניאוטיגסון, אך כל אלה לא עזרו.
לפני כשנה אובחנתי בבית החולים תל השומר כחולת מיקוזיס פונגואידס לאחר שנלקחה ביופסיה ובוצעה בדיקת ארגון גנים.
לפני כחודש חלה החמרה משמעותית במחלה וכעת היא מפושטת בכל הגוף. לפני מספר ימים הופיעו לראשונה נגעים גם בפנים והם נראים כפצעים כיביים.
הסבל שנגרם לי כתוצאה מהמחלה הוא גם פיזי (גירודים קשים וכו') וכמובן גם אסטתי.
אודה לך על המלצה לאן/למי לפנות על מנת לקבל טיפול למחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקוזיס פונגואידס
פרופ` אברהם קוטן23/08/2018אני ממליץ לפנות למחלקת עור בבילינסון בניהולה של פרופ אמי חודק או למחלקת עור ברמבם בניהולו של פרופ ראובן ברגמן. במידה ויוחלט על הקרנת כל העור עי אלקטרונים במאיץ קווי אפשר לקבל הטיפול ביחידת ההקרנות באונקולוגיה רמבם או בבילינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)