מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם מרקרים לסרטןאנונימי20/09/2018
שלום.
בצעתי בדיקת מרקרים לסרטן-פעם ראשונה שאני עושה את הבדיקה. ca,..cea והיתי ביום החמישי של המחזור. יום לפני הבדיקה המחזור הפסיק. ובאותו יום ממש טיפה דימום.
התוצאות גבוהות...מהנורמה.
השאלה בבקשה אם התוצאה יעילה/ אפקטיבית בגלל הטיפה דימום.
מחכה בבקשה לתשובה בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סמנים
פרופ` אברהם קוטן20/09/20181. אין קשר למחזור.
2. לא מבצעים בדיקת סמנים מסוג cea או ca19-9 כבדיקת סקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם מרקרים
אנונימי24/09/2018שלום לך פרופ קוטן
תודה על התגובה
לא הצלחתי להבין את התשובה.
אני שאלתי בבקשה אם במחזור התשובה אפקטיבית- יעילה?
מה זה בדיקת סקר,?רופא בקופת חולים שלח אותי לבדיקה של מספר מרקרים מכוון והמצב הרפואי שלי לא טוב.
ויש לי תור אליו רק עוד מספר ימים..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סמנים
פרופ` אברהם קוטן24/09/2018אפשר לבצע בזמן מחזור, לעתים אולי הסמן ca125 עלול ליהיות קצת מוגבר.
ניסיתי להסביר שלא מבצעים בדיקת סמנים כבדיקת סקר ואפילו לא כבדיקה אבחנתית בהעדר עדות מוכחת אחרת כלשהי לממאירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם מרקרים
אנונימי25/09/2018תודה על התגובה.
אם אני מבינה בבקשה נכון, חשוב לבצע עוד בדיקות נוספות... כמו סיטי/ גסטרו/
קולונוסקופיה וכו...מעבר לבדיקת דם מרקרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת מרקרים
אנונימי24/09/2018שלום לך פרופסור קוטן,
קודם כל תודה על התגובה
אבל לא הצלחתי להבין את
התגובה בבקשה.
שאלתי אם במחזור
הבדיקה אפקטיבית?
רופא בקופת חולים
שלח אותי בגלל מצב
רפואי לא טוב.
מה זה בדיקת סקר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמנים
פרופ` אברהם קוטן26/09/2018בדיקות סקר הן בדיקות המבוצעות אצל אנשים בריאים וללא שום תלונות כדי לאבחן סוגים מסוימים של סרטן (כגון שד, מעי גס, מלנומה) בשלב מוקדם כשעדיין אין תסמינים קליניים.
אם יש תסמינים קליניים מבצעים בדיקות מכוונות לתסמינים הללו, כגון קולונוסקופיה, ממוגרפיה, בדיקות CT וכה. בדיקת סמנים בדם אינה משמשת כבדיקה לגילוי מוקדם של סרטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמנים
אנונימי26/09/2018הבנתי.
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)