מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם המצב דחוף ומצריך טיפול מידידנה15/10/2018
שלום
לדודה שלי יש סרטן שד גרורתי שהיתפשט לכבד ולעצמות כך התברר מצילום סיטי שעשתה מלפני תשעה חודשים לוקחת לטרוזול כל יום בנוסף סיימה הקרנות מלפני חצי שנה לפני שלושה שבועות וחצי עשתה שוב צילום סיטי חוזר בטן חזה ואגן התברר שיש לה עוד גרורות חדשות בכבד ובעצמות רופא משפחה אמר לי שהיא צריכה לחזור דחוף לרופא האונקולוג התוצאות של הסיטי הגיעו תוך חמישה ימים ואני ניגשתי לשאול את רופא המשפחה על התוצאות לאחר שבועיים עכשיו אני צריכה לקבוע טור לאונקולוגיה וזה לוקח זמן האם הייתי צריכה להיזדרז לשאול מיד על התוצאות למרות שכבר ראיתי את התוצאות בתיק הרפואי שלה מיד כשהגיעו אבל התרשמתי פחות או יותר המצב דומה כמו הקודם ואין שינוי משמעותי האם גם רופא האונקולוג מקבל את התוצאות מיד כשמגיעים כמו שרופא המשפחה מקבל ואם המצב דחוף האם הם לא אמורים להיתקשר ולדווח על כך לפעמים אני מרגישה לבד בזירה ומסדרת את העניינים לבד ואני לא רוצה להרגיש רגשות אשמה על כך
עכשיו במצבה יש סיכויי שהיא תקבל כימותרפיה כדי שהגרורות לא יתפשטו מחוץ לכבד והאם היא צריכה להתחיל טיפול מיד? אשמח אם אזכה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שד גרורתי
פרופ` אברהם קוטן15/10/2018אם יש החמרה בממצאים צריך להחליף את הטיפול. היות ואינני מכיר את כל הפרטים אינני יכול להגיד לך איזה טיפול צריך לתת - קו נוסף של הורמונים או כימותרפיה.
באשר לזימון לאונקולוגיה: אני מציע שתפני למכון האונקולוגי כי לפעמים עלולות ליהיות תקלות טכניות בהעברת אינפורמציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתוספת לשאלה ששלחתי
דנה15/10/2018תודה רבה על המענה המהיר האם הגרורות יכולות להיתפשט מחוץ לכבד תוך שלושה שבועות הכוונה זה הרבה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגשוג גרורות
פרופ` אברהם קוטן15/10/2018גרורות לא משגשגות ״בין לילה״ אבל במרווח של מספר חודשים עלולה ליהיות החמרה. קשה לתת מענה מפורט כאשר חסרים נתונים קליניים וביולוגיים. לכן אני מציע להיוועץ עם המכון האונקולוגי בו היא מטופלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תוספת
דנה15/10/2018המון תודה פרופסור אז זה לא נורא שחיכיתי שבועיים וחצי עד שהתחלתי בתהליכים?
מחר אני אגש למזכירה ישירות לקבוע תור האם במקרים דחופים מקבלים תור מהר ? ואם נצטרך לחכות עוד שבועיים עד התור הקרוב אז זה גם לא נורא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיפות
פרופ` אברהם קוטן15/10/2018לסדרי גודל של כשבועיים אין שום משמעות במצב שאת מתארת. עם זאת רצוי שיקבלו אותך בהקדם ואני בטוח שיעשו כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכמה חודשים מקבלים טיפול זומרה?
דנה18/10/2018שלום
בסוף הרופא אמר שהמצב איכשהו יציב המליץ טיפול דרך הוריד זומרה פעם בחודש לכמה חודשים הטיפול נמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזומרה
פרופ` אברהם קוטן18/10/2018הטיפול ניתן למשך תקופה ארוכה, חודשים עד שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)