מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה של סרטן והכימותרפיה?מיכאלה27/10/2018
שלום רב
לאחותי חזר סרטן שחלות.מפושט לבלוטות.מטופלתבדוקסיל.
מרקר עלה לאחר טיפול ראשון ומאז לא ירד ואנחנו אחרי טיפול רביעי (עלה ל1000 ונשאר יציב כל הטיפולים).
1.הרופא רוצה לחכות לטיפול 6 ואז לעשות פטסיטי.לי זה נראה טעות.מה דעתך?
2.אחותי מאז הטיפול בדוקסיל מרגישה לא טוב.כאבי בטן מפושטים. לעיתים שלשולים.לעיתים הקאות וזאת במהלך כל החודש בין הטיפולים. האם זה יכול להיות מהדוקסיל או שמדובר בהתפשטות המחלה?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שחלות
פרופ` אברהם קוטן27/10/2018קשה לענות בצורה מקצועית מבלי לראות את החולה ולקבל את כל הפרטים הקליניים המלאים.
הרושם שלי, שהתסמינים משניים למחלה ולא לתרופה. אני מניח שהרופא המטפל סבור שאם הסמנים יציבים אזי המחלה לא מתקדמת ולכן המליץ להשלים 6 מחזורי טיפול. לצערי אין הרבה אופציות טיפוליות יעילות, אני מניח ששקלו טיפול ביולוגי עי אולפאריב ואולי גם אימונותרפיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שקלו בינתיים חוץ מכימו כלום
מיכאלה27/10/2018חזר אחרי שבעה חודשים עברו מקרבו טקסול ואז אווסטין לדןסים ומאז כלום.היא לא נשאית
אני רוצה להבין.אתה חושב שכאבי הבטן נובעים מהמחלה ומהתפשטות שלה?
יכול להיות שמצבה התדרדר ולא ניתן יהיה לטפל בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישנות סרטן שחלות
פרופ` אברהם קוטן27/10/2018כאמור, קשה לתת יעוץ ב״שלט רחוק״. להבנתי המחלה חזרה די מהר והמצב לכן רציני. אני מעריך שהכאבים משניים למחלה אבל בלי לראות את החולה ממש קשה להתחייב. אם לא תהיה תגובה לדוקסיל יש לחשבו על קו טיפולי אחר, כגון התרופה גמזר, או התרופה טופותיקאן, או בכל זאת אולפאיב ואולי גם אימונותרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)