חזרה של סרטן והכימותרפיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה של סרטן והכימותרפיה?
    מיכאלה
    27/10/2018

שלום רב
    לאחותי חזר סרטן שחלות.מפושט לבלוטות.מטופלתבדוקסיל.
    מרקר עלה לאחר טיפול ראשון ומאז לא ירד ואנחנו אחרי טיפול רביעי (עלה ל1000 ונשאר יציב כל הטיפולים).
    1.הרופא רוצה לחכות לטיפול 6 ואז לעשות פטסיטי.לי זה נראה טעות.מה דעתך?
    2.אחותי מאז הטיפול בדוקסיל מרגישה לא טוב.כאבי בטן מפושטים. לעיתים שלשולים.לעיתים הקאות וזאת במהלך כל החודש בין הטיפולים. האם זה יכול להיות מהדוקסיל או שמדובר בהתפשטות המחלה?
    תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה של סרטן והכימותרפיה?

הוספת תגובה

• סרטן שחלות

פרופ` אברהם קוטן
    27/10/2018

קשה לענות בצורה מקצועית מבלי לראות את החולה ולקבל את כל הפרטים הקליניים המלאים.
    הרושם שלי, שהתסמינים משניים למחלה ולא לתרופה. אני מניח שהרופא המטפל סבור שאם הסמנים יציבים אזי המחלה לא מתקדמת ולכן המליץ להשלים 6 מחזורי טיפול. לצערי אין הרבה אופציות טיפוליות יעילות, אני מניח ששקלו טיפול ביולוגי עי אולפאריב ואולי גם אימונותרפיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שקלו בינתיים חוץ מכימו כלום

מיכאלה
    27/10/2018

חזר אחרי שבעה חודשים עברו מקרבו טקסול ואז אווסטין לדןסים ומאז כלום.היא לא נשאית
    אני רוצה להבין.אתה חושב שכאבי הבטן נובעים מהמחלה ומהתפשטות שלה?
    יכול להיות שמצבה התדרדר ולא ניתן יהיה לטפל בה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הישנות סרטן שחלות

פרופ` אברהם קוטן
    27/10/2018

כאמור, קשה לתת יעוץ ב״שלט רחוק״. להבנתי המחלה חזרה די מהר והמצב לכן רציני. אני מעריך שהכאבים משניים למחלה אבל בלי לראות את החולה ממש קשה להתחייב. אם לא תהיה תגובה לדוקסיל יש לחשבו על קו טיפולי אחר, כגון התרופה גמזר, או התרופה טופותיקאן, או בכל זאת אולפאיב ואולי גם אימונותרפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו