ביופסיה חשד ללימפומה של העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסיה חשד ללימפומה של העור
    טליה
    09/01/2019

רציתי להתייעץ לגבי ביופסיה , יש חשד שיש לי לימפומה של העור - מיקוסזיס פונגאידיס - ועשיתי ביופסיה לפני שבוע ויום , באתר של הכללית כתוב שביופסיה תגיע עשרה ימים עד שבועיים אחרי הבדיקה אבל הרופא שלי אמר לי שזה ייקח חודש , אני מאד בחרדה מזה ורציתי לנסות להבין האם זה נכון שאם היה משהו לא בסדר התשובה הייתה מגיעה מוקדם יותר , לאו דווקא עכשיו אבל אחרי פחות מחודש ?
    איך זה עובד בכלל כל הביופסיה : פשוט מסתכלים על הדגימה במיקרוסקופ או שצריך לגדל אותו באישזהי תרבית ולראות מה קורה לה . למה בעצם זה לוקח כל כך הרבה זמן ?
    וכמה זמן לקח לחלק מכם לקבל תשובה לביופסיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביופסיה

פרופ` אברהם קוטן
    09/01/2019

התהליך כולל הכנת חתכים מהרקמה, קיבוע וצביעות וקריאת התכשיר עי הפתולוג. הזמן לקבלת התשובה מתארך בעיקר בגלל עומס הבדיקות ומיעוט הפתולוגיים. בעיקרון צריך לקחת מספר ימים אבל יש מגבלות כח אדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוםסיה

פרופ` אברהם קוטן
    09/01/2019

התהליך כולל הכנת חתכים, קיבוע וצביעה ואח״כ קריאה על ידי הפתולוג. בעיקרון - צריך לקחת מספר ימים, אבל בגלל עומס הבדיקות ומיעוט פתולוגים - לוקח בפועל מספר שבועות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו