מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום חזה דחוף לי מאד מאדליאן02/04/2019
שלום ותודה מראש, עשיתי היום צילום ריאות שהרופא זיהה ברונכיט ואני התעקשתי על צילום חזה והוא אמר שאין צורך וזה נגד רצונו ובכל זאת נתן לי. קיבלתי תשובה שפעם ראשונה כתבו לי דבר כזה. האם זה סרטן:
ממצאים :
שינויים אמפיזמטיים , סרעפות שטוחות .
הצללות עדינות בבסיסי הריאות - ממצאים חשודים תהליך דלקתי דו"צ - אבחנה מבדלת עם שינויים ריאתיים כרוניים
ציור אינטר-סטיציאלי מוגבר בפסגות - יותר מימין - משינויים ספציפיים לאחר - TB ללא ממצא אקוטי ללא שינוי מהותי .
ללא הרחבת המדיאסטינום או שערי הריאות
צל הלב אינו מוגדל
המלצות:
ייעוץ רופא ריאות.
תאום קליני של הממצאים - יש לשקול המשך בירור ע"י CT בית החזה
בבדיקה זו קיימים ממצאים, המצריכים פניה לרופא המפנה לשקילת המשך בירור וטיפול.
בבקשה זה מסוכן ? נכנסתי לחרדה ופחדים. תודה. ליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים בצילום חזה
פרופ` אברהם קוטן02/04/2019הצילום הדגים שינויים המתאימים למחלת ריאות כרונית (אופייניים למעשנים כבדים) והצלחות שטיבן לא ברור ולכן יש לבצע בדיקת XT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה , לא הבנתי
ליאן02/04/2019מה פרוש "והצלחות שטיבן ", שוב תודה רבה מראש, ליאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצאים בצילום חזה
פרופ` אברהם קוטן02/04/2019הכוונה הייתה ״הצללות״ (צללים) - צריך לראות מה טיבם - דלקתי או אחר
לכן יש לבצע בדיקת CT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה שענית לי, יש מצב שהצללות
ליאן03/04/2019במידה ולא דלקת יכול להעיד על סרטן? אני מעשנת המון ושנים רבות. תודה רבה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצללות
פרופ` אברהם קוטן03/04/2019יש לבצע CT, חבל לעשות ספקולציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)