מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר ברנר שאלה נוספת בבקשהמ04/06/2008
שלום רב לך ד"ר יקר
אתה ממש עוזר לי להבין נכון את המצב של אבי.
אני שוקלת לנסוע מעפולה עד אליך כי יש לי את הספר שלך בבית וגם נטורופתית של אבי המליצה עליך חמות.
רציתי לשאול בהמשך לשאלתי בנוגע לסרטן המעי גס והכבד, למרות שאבי עובר כימותרפיה, ישבנו שבוע שעבר בשיחה עם האונקולוג שלו בבית החולים העמק עפולה, וביקשנו ממנו שיסתכל על תוספות טבעיות שאנו נותנים לאבי דרך נטורופתית.
לצערי הוא צעק עלינו שאנו מגבירים את הסרטן עוד יותר לאבי.
האם זה נכון? הוא מקבל אסידופילוס, אצות אוקיינוס של ביו- קר, לייף מל דבש לכימותרפיה, B 6 טיפות למצב רוחות, וגם ויטה סורב שנתנה הנטורופתית.
האם נכון שאנו מסכנים עוד יותר את הסרטן כפי שהוא אמר לנו?
אבי קיבל בהדסה עין כרם תרופה בשם אופיום טינקטורה על מנת לעצור את השילשולים והאילוצים הבלתי פוסקים לשירותים. עד היום נכנס בתדירות של עד 10 פעמים ביום ממש אחרי כל ביס.
יש טיפול באילוצים שלו?
אשמח אם תוכל לסייע לי בתשובות אלו, שכן אולי אנו טועים בגישה הטבעית מעבר לכימו'?
תודה מראש ואשמח לקבל מייל שלך לקבוע פגישה באופן פרטי.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון
ד''ר יוסף ברנר05/06/2008אין כל מניעה לשלב תוספי מזון עם טיפולים קונבנציונליים.
אני מקווה שהביטוי "צעק" הוא רק מליצה מאחר ואינני חושב שרופא צריך לצעוק על חולים.
אם יש שלשולים בלתי פוסקים מטיפולים בכימותרפיה ניתן לנסות לטפל בחומר בשם סומטוסטטין.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)