שלום רב פרופסור נכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב פרופסור נכבד
    אבי
    23/07/2019

בקצרה מזה 4 חודשים כאבים ברום הבטן מוקלים עם נקסיום לפני חודשיים התחילו כאבים בצד שמאל של הבטן עם קצת בחילות וחוסר תיאבון ושינוי ביציאות ללא דימום בן 39 לפני 3 שנים קולנו תקין ct בטן תקין ct מעי דק תקין ולפני חודשיים גסטרוסקופיה כולל ביופסיות מכל איזור בקיבה כולל וושט תקין בדיקות כבד תקינות עמילאז תקין אולטראסאונד בטן עליונה תקין אבל הכאב ממשיך בצד שמאל עם הקרנה למותן הייתי אצל גסטרו ששלח אותי שוב לסיטי בטן כידוע לך אני מאוד חרדתי אבל קבעתי כבר למחר סיטי באופן פרטי שאלתי היא אף על פי שהus בטן עליונה ונכתב שם שהלבלב ללא ממצא גס (פשוט ננעלתי על סרטן הלבלב) מה הסיכוי למצוא משהו לא סימפטי כי אני יודע שus לא מדגים טוב את הלבלב בתודה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב פרופסור נכבד

הוספת תגובה

• כאבי בטן

פרופ` אברהם קוטן
    23/07/2019

יש לבקש CT בפרוטוקול לבלב על מנת לראות היטב את האזור. אם התסמינים לא חולפים רצוי לחזור על הבירור אצל גסטרואנטרולוג כעבור 6 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו