בוקר טוב פרופסור יקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב פרופסור יקר
    אבי
    25/07/2019

פרופסור יקר בהמלצתך ניגשתי לעשות ct בטן ואגן בעקבות כאבים בצד שמאל וברום הבטן עשיתי פרטי אך ברשותך שאלה קטנה על פי מה שקראתי באינטרנט ועל סמך מיעוט הידע שלי בתור אזרח מן השורה הבנתי שלאנדוקרצינומה של הלבלב לוקח בין 3 לחמש שנים עד שהתא משנה מוטציה ולפי מיטב ידעתי עשיתי סיטי בטן לפני 3 שנים וגם סיטי מעי דק ועכשיו לפני שעשיתי אתמול סיטי עשיתי us בטן שבו נרשם לבלב ללא ממצא גס עכשיו אני יודע שכל זה כרגע דיבורים בעלמא עד שאני אקבל את התשובה בעזרת השם של הסיטי מה נראה לך לפי הסיפור יש סיכוי ממשי חלילה לסרטן הלבלב פשוט עייפתי כבר מבדיקות תודה וסליחה על השימוש ביעוצך באינטרנט לא יודע אם זה רלבנטי התיפקודי כבד ואמילאז כולל alkp תקינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב פרופסור יקר

הוספת תגובה

• גידול בלבלב

פרופ` אברהם קוטן
    25/07/2019

הסבירות מאד נמוכה, המלצתי על הבדיקה בעיקר למען השקט הנפשי. רמות תקינות של האנזימים אינן שוללות קיום גידול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו