גוש נוסף בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש נוסף בלוטת התריס
    לי
    03/10/2019

שלום פרו'פ
    אחרי כריתה של בלוטת תריס נמצא כי במדור 6 יש גוש נוסף הגוש יחסית גדול (מעל 3 ס"מ) רציתי לדעת האם הוא יכול לגרום לקשיי נשימה. והאם אפשר לנתח תוך כמה חודשים מאז הניתוח האחרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש נוסף בלוטת התריס

הוספת תגובה

• סרטן בלוטת התריס

פרופ` אברהם קוטן
    03/10/2019

אני מניח כי מדובר בבלוטת לימפה במדור 6 בצוואר. אם אכן זה המצב- יש לוודא שאכן מדובר בגרורה ולנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש נוסף בבלוטת תריס

לי
    13/10/2019

תודה על המענה פרופ
    אם ממצא כזה לא השתנה בגודלו במשך שנה . האם עדיין צריך לנתח? האם יש אופציות כמו לייזר לכווץ גוש כזה? מה זמן החלמה מניתוח חוזר ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש במדור 6

פרופ` אברהם קוטן
    13/10/2019

אם מדובר בבלוטת לימפה משנית לסרטן בלוטת התריס, וכנראה שלכך חשוד הממצא שאתה מתאר, יש לנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו