מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים מדיאגיםאבי12/10/2019
שבת שלום פרופסור יקר הסיפור מתחיל לפני כחודש וחצי קנקים בלסת וחרדה מטורפת מסרטן ואז שבוע שימוש במי פה ואנטיביטיקה שלקחתי על דעת עצמי למשך שבוע ומאז התחילו לי תסמינים מפחידים כמו לשון ופה צורבים במשך 24 שעות נכנסתי עוד יותר לחרדה והתחלתי לבדוק אם אני מרגיש טעמים או ירידה בחוש הטעם כי ארטיק מלון אני מרגיש אבל קפה אני לא מרגיש את המריריות שלו הייתי אצל ניורולג דר יובל כרמון שבדק אותי ועבר על mri מוח שעשיתי לפני חצי שנה בגלל סיבה אחרת mri פורש תקין למעט מספר זעיר של מוקדים איסכמים בחומר הלבן ואז שאל אותי אם הלשון נרדמת לי אמרתי לו שלא יום אחרי זה פתאום הרגשתי שהלשון לי נרדמת אני בחרדה איומה לא יודע כבר אם אני מרגיש טעמים או שלא הייתי אצל מומחה ברפואת הפה שבדק את הפה ולא ראה משהו מיוחד רק אצר לחזור אליו אחרי חודש וחצי אם זה לא חולף בינתיים אני בלחץ מטורף בקושי אוכל מהפחד שאני לא ארגיש את הטעם אני כבר מיואש פרופסור יקר אם אני אוכל מיונז אז אני מרגיש טוב מאןד את הטעם או ארטיק בטעמים גם כן אז אני קצת מתוסכל ולחוץ ופוחד נורא אף על פי שעשיתי mri מוח לפני חצי שנה בגלל סיבה אחרת נראה לך שצריך שוב לעשות יש סבירות שתוך חצי שנה יתפתח גידול במוח תודה ורק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגה
פרופ` אברהם קוטן12/10/2019התסמינים שאתה מתאר אינם ספציפיים ואינם מחשידים בכלל לכיוון גידול במוח. מציע לעקוב קלינית ולראות אם לא מסתדר מעצמו תוך מספר שבועות - חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)