בוקר טוב פרופסור יקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב פרופסור יקר
    אבי
    15/10/2019

פרופסור זה שוב אבי פרופסור אני ממש בלחץ לפני חצי שנה עשיתי מרי מוח וצוואר בגלל כאבי ראש ולמעט מוקדים איסכימים זעירים היה תקין ועכשיו אני מרגיש שהלשון נרדמת לי וירידה קטנה בחוש הטעם ולפעמים כאילו השפתיים נרדמות לי מה הסיכוי שהתפתח גידול תוך חצי שנה בראש אני כולי אכול סרטים ובלחץ אטומי כמובן קבעתי תור לניורולוג אך הוא עוד כחודש מה לעשות אני מרגיש שעוד שנייה אני מת סליחה על התיאור תודה זה שוב אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב פרופסור יקר

הוספת תגובה

• תסמינים נוירולוגיים

פרופ` אברהם קוטן
    15/10/2019

התסמינים אותם אתה מתאר אכן מחייבים בדיקה נוירולוגית ואולי ביצוע בדיקת mri חוזרת של המוח, בסיס הגלגולת והצוואר. בנוסף אני מציע לבצע גם בדיקת CT של בית החזה.
    כמובן שיש לבצע בדיקה גופנית כללית יסודית ובדיקות ביוכימיה בדם וספירת דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהן קטן

אבי
    15/10/2019

פרופסור שאני לועס מסטיק הרדימות בלשון עוברת לי איך שאני מפסיק ללעוס זה חוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמינים נוירולוגיים

פרופ` אברהם קוטן
    15/10/2019

ראה תשובתי דלעיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו