מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האםיש תקווהמעבר לרפואההקונבנציונליתדנה12/06/2008
בנוסף לשאלתי לגבי בן דודי, ברצוני לדעת האם מישהו שמע על מקרה שבו הרופאים הודיעו למטופל כי אין מרפא למחלתו וכאשר פנה לרפואה המשלימה/אלטרנטיבית קרו ניסים ונפלאות והוא הצליח להירפא או לפחות למשוך את הקץ.
אשמח מאד לקבל המלצות כי אנחנו כבר באמת לא יודעים מה נותר עוד לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי דעתי יש פתרון ,,,
דוד13/06/2008בכוונה מאוד טובה אני כותב שורות אלו ברצוני לעזור לך לכן אני מוסר לך את המס' שלי צרי קשר
0542569651 דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דנה14/06/2008שלום איציק
אשמח לדעת את שמות הספרים ואת פרטי המרפאה הסינית.
כשהלכתם לרב פירר הוא נתן לכם תקווה?
מקווה מאד שאחותך תצא גם מזה בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובה
דנה14/06/2008אני מתנצלת,התכוונתי לכתוב יצחק..אין לי מושג איך עורכים פה הודעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
רחלי14/06/2008דנה שלום לך, אני רחלי יניב. אם תבדקי בעמוד הקודם כתבתי הודעה, לגבי עזרה לחולי סרטן. אם את רוצה לדעת עוד פרטים המייל שלי הוא: [email protected] ושם אתן לך את הטלפון שלי כך שנוכל לשוחח, המון בריאות אור ואהבה, רחלי יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה, יש הרבה מעבר לתקווה !
אבי16/06/2008דנה יקרה שלום,
מדבריך ניכר שאתם מאוד נחושים לצאת ממערכה זו כשידכם על העליונה. אני רוצה לברך אתכם על כך, כי זה תנאי ראשון להצלחה (אגב, אני בעצמי בוגר המחלקה האונקולוגית).
לצערנו הרב המקרים השכיחים יותר הם כאשר הרופאים אינם מודים שאין מרפא למחלה, וממשיכים בניסויים על יקירינו - כך שלמצב שאת מציגה יש גם יתרונות - אם רק תדעי לנצל אותם.
לשאלתך: לשמחתך יש גם יש הרבה מעבר לתקווה, ללא סימני שאלה ועם הרבה סימני קריאה (!!!!!).
יש דרך (לדעתי אחת בלבד) לעליה על מסלול של בריאות אמיתית והחלמה מסרטן (כמו גם מעוד הרבה מחלות פנימיות אחרות שבמקרים רבים מוגדרים ע"י הרפואה המערבית כחשוכות מרפא).
דנה אני מציע לך להכיר דרך אחרת, שפוייה ובטוחה, שתיתן לבן דודך ולך שליטה מלאה על הבריאות, תוציא אותו באחת מהסטטיסטיקה המזעזעת של מצב הבריאות בעולם המערבי - ותעלים את הפחד התמידי מהלא נודע ומלהפוך בקלות בלתי נסבלת לעוד שורה בסטטיסטיקה זו.
הרבה מהאנשים שיקראו את תגובתי אלייך בוודאי יאמרו לעצמם שמדובר בעוד אחד מה"קוסמים" / תמהוני / שרלטן וכו' - ויעברו להודעה הבאה. ואת דנה - האם תבחרי ללכת בעקבות קרן האור שראית כאן ולבחון לאן היא מובילה ?
אני בטוח שאם תבחרי לבדוק מקרוב את תודי לעצמך לשארית ימייך על צעד נבון זה. את מוזמנת להיכנס בדלת שנפתחה לך בדרך לשליטה מלאה על הבריאות של בן דודך, שלך ושל שאר יקירייך.
פתחתי לך דלת לעולם טוב ובריא יותר דנה. לפרטים נוספים את מוזמנת לכתוב לי: [email protected].
הרבה בריאות ובשורות טובות !
אבי גולדשטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)