סטטיסטיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטטיסטיקות
    גלית
    18/06/2008

אמי חולה בסרטן המעי הגס מזה כשנה וחצי.
    לפי סי טי אחרון הגרורות בריאות הוכפלו (עם נטילת קסלודה),יש מים בבטן ,גרורות בבטן.החמרה ברורה.
    אני יודעת שאנחנו לא אלוהים אבל אנחנו מאד רוצים לדעת מה אומרות הסטטיסטיקות.את אמי זה במיוחד מסקרן.היא שאלה את הרופאה אך היא לא ענתה לה ואמרה שאי אפשר לדעת.
    אמא החליטה שיש לה חודשיים.אני יודעת שזה אולי נשמע קטנוני אבל זה חשוב לה.אנא ענו לי.תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטטיסטיקות

הוספת תגובה

• סרטן מעי גס מתקדם

ד''ר יוסף ברנר
    18/06/2008

לפי התאור המצב נראה גרוע. באם לא תהיה תגובה לטיפולים צפי החיים הוא של מספר חודשים. לא ניתן לצפות בדיוק את מספר החודשים המדויק וזה תלוי בפקטורים רבים.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גלית
    18/06/2008

תודה רבה על התשובה המהירה.
    אמי הפסיקה ליטול את הקסלודה כי חשה שאין טעם,היא גם לא בעד איכות חיים עלובה לאורך זמן...מיוחדת.אז אני מתארת לי מספר חודשים מינוס....
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו