גוש באשך ? ילד מודאג ולחוץ , אשמח לעזרה וייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש באשך ? ילד מודאג ולחוץ , אשמח לעזרה וייעוץ
    אילי
    18/10/2022

היי שלום אני בן 16 מהמרכז בכיתה י"א כבר מהחופש הגדול שבין כיתה ח לט הבחנתי בגוש באשך שמאל שלי בחלק העליון ולמעשה עד עכשיו הוא נמצא שם במהלך התקופה הרבה הגוש לא גדל או קטן נשאר בגודל קטן ( חצי ציפורן אגודל) ומרקמו וצורתו לא השתנו כלל . אני אני עדיין עושה ספורט ומרגיש טוב אבל אני עדיין חושש האם יש לי סרטן למרות שאיני מבחין בתסמינים של סרטן בנוסף אשך שמאל מרגיש מעט גדול מימין
    ובשני צידי שק האשכים אני מרגיש כמו שקי תולעים שאני מרגיש במישוש שק האשכים ולא ניתן לראות את זה כלפי חוץ ניתן להרגיש רק במישוש , הבנתי שבלוטות לימפה הן אחד מהתסמינים היו לי כמה בלוטות שהתנפחו בעקבות חיסון לקורונה ממש באותו יום שהתחסנתי ושמעתי שזה אחד התסמינים של החיסון
    האם מהמידע שהצגתי ניתן לנסות להסיק מה יש לי גם בלי בדיקה או לפחות לנסות לשער
    תודה אשמח לתשובה מפורטת למייל .
    אני מתבייש לדבר בטלפון מעדיף מייל מקווה שתבינו אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גוש באשך

יצחק
    22/10/2022

לגבי השואל בעניין הגוש באשך, מומלץ והכרחי ללכת לרופא משפחה בהקדם ולהיבדק, רוב הסיכויים שלא מדובר כמובן בסרטן, אבל גם אם ח"ו כן, אז 2 דברים יש לי להגיד לך: 1. אם תמרח את ההגעה שלך לרופא אתה פשוט יורה לעצמך ברגל ולאחר הגילוי תצטרך לעבור טיפולים יותר ויותר קשים, 2. אל תבהל, גידול באשכים נחשב לאחד הסרטנים הקלים ביותר אן אחוזי תמותה מזעריים ביותר. עשה לעצמך טובה ורוץ להיבדק ממש ברגע זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו