שלום שמי ורד ואני כבר 6 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שמי ורד ואני כבר 6 חודשים
    ורד
    29/06/2008

עם חולשות וכאבי ראש ואני סובלת ממיגרנה מלא שנים ולפני 6 חודשים היה לי גולה בראש , ומתי שאני נוגעת בה היא מידי פעם כואבת ואני בחורה עם בעיה בבלוטת התריס ויש לי בעיות אחרות , ואני מודאגת אמרתי לאמא שלי 4 פעמים והיא ראתה ואמרה שזה גולה ממכה שלפני חצי שנה קיבלתי ממכה מאוד חזקה ולא יודעת עם זה ממכה ואני בחורה שנלחצת מכל דבר אפילו מגרון מכל דבר יש לי אופססיה להילחץ כי סבלתי כבר מכמה דברים ואני מפחדת מאוד מאוד עם תוכלו לענות אל זה מהר ועם תוכלו להגיד לי מה הסימנים לסרטן המוח ועם כאב ראש יכול להיות קשור לעוד דברים ועם זה יכול להיות משהו אחר אני מבקשת תודה מורד כ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהתחלה הרגשתי כאבי לב דופק מהר

ורד
    29/06/2008

לפני שבאה הגולה ועברתי בדיקת לב ,והלכתי לרופאה ואמרה שברוך ה אני בסדר שזה רק מלחץ נפשי שעברתי בגלל אמא שלי שנפלה וצריכה ניתוח שוב ברגל אני בחורה מאוד לחוצה ואמא שלי אמרה שזה סהכ ממכה , אוז ה המבנה אבל השבוע יתחיל חולשה ביד ולא כל הזמן יש חולשה ביד רק בלילה לפני השינה ,מה שאני רוצה לדעת שעם יש לי גולה בראש בצד ימין יכול להיות סיבות אחרות? זה מאוד מענין אותי והכי חשוב עם מה הסימנים בתודה מראש ורד כ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת מה יש לי וזה מלחיץ

ורד
    29/06/2008

ויש לי בעיות בבלוטת התריס משנולדתי ואחכ לפני 9 שנים עברתי בדיקה ב ראש כי דאגו שאין לי גידול בראש הרופאה אמרה לאמא שלי לעבור בדיקה בראש כל הבדיקות המלחיצות מה שיצא לי זה שיש לי זרמים בראש וכל מכה שאני מקבלת בראש הופכת לבעיה , ולפני שבאה לי הגולה השומן בראש קיבלתי מכה חזקה אז אני לא יודעת עם זה מהמכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת שאני מטרידה אותכם

ורד
    29/06/2008

אבל אני לחוצה מאוד , עם תוכלו לענות מהר זה יעזור לי אני בת 26

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

ד''ר יוסף ברנר
    29/06/2008

לא נראה לי שמדובר בגידול. את צריכה לפנות לרופא משפחה לברור הבעיות
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו