סיפור משפחתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפור משפחתי?
    אליעזר
    22/07/2008

ד.נ. אני בן 70+, רזה, פעיל, בריא (פרט ל-יל"ד, המאוזן בתרופה, ערמונית מורחבת - מקבל תרופה, וכן סטטין - כל התרופות במינון נמוך) ונהנה מתזונה מאוזנת ומגוונת. אימי נפטרה מסרטן קיבה בגיל 44 (לפני כמעט 60 שנה). אבי נפטר בגיל 91 מסרטן ושט. האם זה נחשב "סיפור משפחתי"? אליעזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפור משפחתי?

הוספת תגובה

• סיפור משפחתי

ד''ר יוסף ברנר
    22/07/2008

לא, זה אינו סיפור משפחתי
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור משפחתי-גורם סיכון?

ליאורה
    28/07/2008

ד"ר ברנר הנכבד, האם יש לראות בסיפור שתיארתי כגורם סיכון גם אם איננו מוגדר "סיפור משפחתי"? אני שואל זאת משום שד"ר קרין מפורום מחלות המעי הגס, בתשובתו לשאלה ב-22.7, טוען שזהו גורם סיכון. זה מבלבל אותי, ואודה מאוד על הבהרתך. אלעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכויי התמותה מסרטן

ד''ר יוסף ברנר
    28/07/2008

סרטן הוא גורם התמותה מספר 1 כיום וכרבע ממקרי המוות מקורם במחלה זו. לכן הסיכויים שמספר בני משפחה יחלו בסרטן הוא גבוה והסיפור המשפחתי שתארת אינו מציב אותך בדרגת סיכון גבוהה יותר מכל אדם ממוצע באוכלוסיה.
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו