שאלות לגבי סרטן צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי סרטן צוואר הרחם
    שירה
    26/07/2008

היי לפני כשבוע עברתי ביופסיה מורחבת (קונוס) שכן נמצאו אצלי תאים טרום סרטניים מהסוג הנמוך + הגבוהה. אובחנה אצלי cin מסוג 1 + 2 וקומנדומיליה. יש לי מספר שאלות בעניין 1. לאחר הביופסיה האיזור דימם קצת. ממש בסמוך קיבלתי מחזור כאשר אסרו עליי להשתמש בטמפונים לעת עתה. היום אני כבר בגלולה החמישית והמחזור איננו מפסיק / מתמעט האם יש קשר בין הדברים? וכמה זמן עליי להמתין בטרם לגשת לרופא? 2. י ש לי בן זוג עימו אני מקיימת יחסים בטרם גיליתי את הבעיה בערך כשנה. האם זה אומר שהוא נדבק? אילו בדיקות הוא צריך לעשות והאם זה אומר שגם ב"ה הכל יהיה בסדר אצלי לא נוכל לקיים יחסים יותר? 3. מה לגביי קיום יחסים בעתיד עם אנשים אחרים? מה אני יכולה לעשות ע"מ להקטין את הסבירות להידבקות חוזרת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת באותו עניין

שירה
    27/07/2008

האם בגלל שיש לי HPV אני צריכה לבדוק גם אפשרות של התפתחות סרטם הפה והלוע? אם כן מהי הפרוצדורה לשם כך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    27/07/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גינקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HPV וסרטן הפה והלוע

פרופ` אברהם קוטן
    27/07/2008

גורם הסיכון העיקרי למחלות אלה הוא העישון .אין הצדקה לתכניות גילוי מוקדם לסרטן פה ולוע -אלא יש לגלות עירנות סבירה לנגעים כלשהם באזורים הללו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו