מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי סרטן צוואר הרחםשירה26/07/2008
היי לפני כשבוע עברתי ביופסיה מורחבת (קונוס) שכן נמצאו אצלי תאים טרום סרטניים מהסוג הנמוך + הגבוהה. אובחנה אצלי cin מסוג 1 + 2 וקומנדומיליה. יש לי מספר שאלות בעניין 1. לאחר הביופסיה האיזור דימם קצת. ממש בסמוך קיבלתי מחזור כאשר אסרו עליי להשתמש בטמפונים לעת עתה. היום אני כבר בגלולה החמישית והמחזור איננו מפסיק / מתמעט האם יש קשר בין הדברים? וכמה זמן עליי להמתין בטרם לגשת לרופא? 2. י ש לי בן זוג עימו אני מקיימת יחסים בטרם גיליתי את הבעיה בערך כשנה. האם זה אומר שהוא נדבק? אילו בדיקות הוא צריך לעשות והאם זה אומר שגם ב"ה הכל יהיה בסדר אצלי לא נוכל לקיים יחסים יותר? 3. מה לגביי קיום יחסים בעתיד עם אנשים אחרים? מה אני יכולה לעשות ע"מ להקטין את הסבירות להידבקות חוזרת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת באותו עניין
שירה27/07/2008האם בגלל שיש לי HPV אני צריכה לבדוק גם אפשרות של התפתחות סרטם הפה והלוע? אם כן מהי הפרוצדורה לשם כך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK27/07/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גינקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV וסרטן הפה והלוע
פרופ` אברהם קוטן27/07/2008גורם הסיכון העיקרי למחלות אלה הוא העישון .אין הצדקה לתכניות גילוי מוקדם לסרטן פה ולוע -אלא יש לגלות עירנות סבירה לנגעים כלשהם באזורים הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)