בלוטות לימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות לימפה
    רון
    02/08/2008

שלום רב, אני בן 25 ולפני כחודשים-שלוש חשתי בלוטה נפוחה בצאוור בגודל עד 1 ס"מ ניגשתי לרופא המשפחה זה הפנה אותי לצילום חזה ואמר שיש גם בלוטה בבית שחי . צילום חזה תקין , בדיקות דם נעשו הרבה! LDH היה תקין כמו גם שקיעת דם . הופנתי למרפאה המטולוגית שם בדקו אותי ואמרו לחזור עוד 3 חודש. מאז עברו כחודשיים ועדיין הבלוטות לא עברו אני חש נפיחות באזור הבית שחי ובלוטת הלימפה בצאוור לא השתנתה. אני מחכה לתור שאמור להיות עוד כחודש ומרוב קריאה באינטרנט מתחיל לחשוש שמא מדובר בסרטן. למה הרופא משפחה שבדק אותי מספר פעמים לא הפנה אותי לבדיקת אולטרא סאונד? האם ביקורת פעם ב-3 חודש למרות שמדובר בבלוטות לימפה זה בסדר כי אני חש שהזמן עובר ולא עושים כלום? תודה על העזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטות לימפה

הוספת תגובה

• בלוטה בצוואר ובלוטות בבית השחי

פרופ` אברהם קוטן
    02/08/2008

הופעת בלוטה בגודל 1 ס"מ בצוואר ובולוטות בבית השחי אצל גבר מצעיר - דבר יום יומי ושגרתי, ומירב הסיכויים שמדובר בהגדלה שפירה.
    היות ואתה חרד, הרי שלמען השקט הנפשי הייתי ממליץ שתבצע בדיקת CT צוואר ובית חזה כולל בתי שחי ובהמשך, בהתאם לממצאים 0 שוקל ניקור לציטולוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו