מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן גרורתי ממקור לא ידועמורי12/08/2008
פרופ' קטן גילו לי בלוטות לימפה בבטן מוגדלות נעשה CTאנגיו נלקחה ביופסיה וזה גידול ממאיר אדנוקרצ' טופלתי במספר קורסים שונים וממשיך להתפשט הCEA הגיע כבר מעל 3000 הCA 19-9 עבר את ה-300 כרגע מרצוני הפסקתי טיפולים ונאמר לי כבר מראש כלומר לאחר הגילוי שזה עינין של שבועות חודשים אני בן 46 האם חוץ מעוד טיפולים כימותרפיים האם יש איזה טיפול שאני יכול לעשות ולחיות יש לי גרורות בכיפת הכבד קישוריות בריאות אודה לך על תשובה מהירה האם הטיפול בחום של דר ברנר יכול להתאים לי וודאי כל האתרים או רובם מדברים כמעט על כל סוגי הסרטן ואין התייחסות לסרטן ממקור לא ידוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים נוספים
פרופ` אברהם קוטן12/08/2008חסרים פרטים, כגון - איזה טיפולים קבלת עד כה.
בעיקרון - ניתן לשקול קו כימותרפי נוסף וב נוסף לשקול שילוב כימותרפיה עם אבסטין או ארביטוקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן ממקור בלתי ידוע
ד''ר יוסף ברנר13/08/2008אין מחקרים על טיפולים בהיפרתרמיה בגידולים ממקור בלתי ידוע (באופן כללי יש מעט מאד מחקרים בנושא של גידולים ממקור בלתי ידוע). במקרה המתואר מדובר בהיפרתרמיה כל גופית.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
מורי14/08/2008פרופ' קוטן שלום האם יש אפשרות להגיע אליך לקבלת חוות דעת, ואם כן איך הנוהל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרקטיקה
פרופ` אברהם קוטן29/08/2008אינני מנהל פרקטיקה פרטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן גרורתי מקור לא ידוע
מורי28/08/2008מישהו יכול להסביר לי אם סרטן מקור לא ידוע גרורות בבלוטות בבטן בכבד קישוריות בריאה איך יודעים איזה טיפול לתת אם טיפול שמשוייך למעי הגס או לריאה? חוץ מהבדיקה ששולחים לחול האם יש בבדיקה דם מרקרים איזו שהיא סמן שיכול להצביע על כיוון מסויים קולונוסקופיה נעשתה ולא נמצא שום ממצא נלקחה ביופסיה רק מבלוטה באיזור הבטן קיבלתי 4 סוגי קווים שלא השפיעו כלל ולא הראו לא האטה ולא נסיגה האם טטוקסור מתאים למחלה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הטיפול הכימי
פרופ` אברהם קוטן29/08/20081. קיימת ספרות מקצועית אונקולוגית שבדקה איזה טיפולי כימותרפיה יעילים למצב זה
2. נותנים לעתים משלבי כימותרפיה מבוססי ציס פלטין, עם תרופות בעלות טווח יעילות נרחב, המסוגלות להשפיע על סוגים שונים של ממאירויות, שבאות בחש בון במצב שכהזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)