עליה של CEA במסגרת נורמה (?)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה של CEA במסגרת נורמה (?)
    igor
    20/08/2008

לאבא שלי עושים בדיקות CEA אחרי טיפול בסרטן rectum. בבדיקה לפני חודשיים היה לו 1.2 ועכשיו יש 1.9. הוא לא מעשן. האם העליה ב- CEA במסגרת נורמה יכולה להעיד על חזרת המחלה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה של CEA במסגרת נורמה (?)

הוספת תגובה

• CEA

ד"ר יוסף ברנר
    21/08/2008

העליה שציינת אינה משמעותית אך צריך לעקוב אחרי ה CEA כל מספר חודשים כדי לראות האם הערכים ממשיכים לעלות. עליה מתמדת וערכים מעל 5 מחייבים ברור ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות CEA

aliza
    28/06/2009

ד"ר שלום

אני בת 62 מעשנת

בתאריך 27.3.08 עברתי בדיקה זו ונמצא ערך של 20.80 מאז עברתי קולונוסקפיה הוצא פוליפ בלתי ממאיר, כמו כן עברתי מומוגרפיה שנמצאה תקינה וצילום חזה שנמצא תקין.

בתאריך 22.6.09 עברתי בדיקה זו שנית ונמצא ערך של 32.07 מה אני צריכה לעשות ולמי לפנות

אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CEA

ד''ר יוסף ברנר
    01/07/2009

אלו הם ערכים גבוהים. את צריכה לעבור בדיקת CT של הריאות והבטן ואם אין שם ממצאים, בדיקת PET
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו