מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת הרופאלימור10/09/2008
שלום רב לרופאים המכובדים, אני בת 67, לפני 10 שנים סרטן בבלוטת הרוק שהוצא בניתוח. נשלחתי לעשות PET - CT להלן התוצאות: קיימת קליטה מעט מוגברת באספקט לטרלי של שד שמאל באזור בו רושם לקשרית. קיימת קליטה מוגברת בשרשרת ממארית מימין יתכן בבלוטת לימפה קטנה. קיימת קליטה מעט מוגברת בקשרית ריאתית בחלק עליון של האונה התחתונה של הריאה הימנית ובאונה העליונה של הריאה השמאלית לציין קשריות ריאתיות נוספות שאינן קולטות pdg מודגמת קליטה מוגברת מוקדית בקוטב התחתונה של האונה הימנית של הכבד אתמול הייתי אצל אונקולוג בכיר שטען שהכל תקין היום הייתי אצל רופא כרורג חזה ברמב"ם (שהוא זה ששלח אותי לבדיקה) והוא טוען שיש ממצא חשוד מאד בריאה הימנית והוא ממליץ לעשות ניתוח. אני לחלוטין מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אם אני רוצה לפנות להתייעצות נוספת אם אונקולוג, לאיזה סוג של התמחות של ההאונקולוג אני צריכה ללכת? אשמח אם תייעצו לי אני מודה לכם על תשומת הלב לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PET
ד''ר יוסף ברנר10/09/2008לא ברור לי מדוע שלחו אותך לבדיקת פט. הגידול בבלוטות הרוק יכול לחזור בעיקר מקומית , באזור הניתוח או בריאות. הממצאים בבדיקת ה PET מחשידים שקיימת אולי מחלה ממארת מסוג אחר והדרך הטובה ביותר היא לעשות ביופסיה מאחד הממצאים החשודים, או מבלוטות באזור הריאה או מהגוש בכבד. לכן את צריכה לפנות או לכירורג חזה, כפי שכבר עשית או לכירורג כללי.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת הרופא
לימור11/09/2008תודה על תשובתך המהירה שכחתי לציין שנעשתה ביופסיה והתשובה היתה "דם בלבד" אני מבולבלת מכיון שהאונקולוג שראה את בדיקת ה"פט" אמר שאין לי סרטן ושאעשה בדיקת סי.טי. בעוד 4 חודשים. והכירורג אמר לעשות נתוח מיידית. תודה שוב על תשובה מהירה לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת רופא
לימור16/09/2008לד"ר ברנר אני מאד לחוצה. אודה לך אם תתפנה ותענה על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישה בין רופאים
ד''ר יוסף ברנר16/09/2008קשה לי לענות על השאלות שלך מאחר והבדיקות לא לפני. אני מציע לך לארגן ישיבה משותפת בין האונקולוג לכירורג וכך ביחד הם יוכלו להחליט על הטיפול הכי טוב עבורך. ישיבות משותפות בין שני גורמים הנקראות "פגישות איטרדיספלינריות" הן מאד מקובלות והן הדרך הטובה ביותר להתגבר על חילוקי הדעות בין הגורמים השונים
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול בבלוטת רוק + ממצאי PET
פרופ` אברהם קוטן16/09/2008במידה ונבדקת במכון האונקולוגי ברמב"ם - אבקשך ליצור קשר עם משרדי ברמב"םן החל מיום א' - אני אדאג לזמן אותך להתיעצות נוספת במחלקתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)