בחירת הרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת הרופא
    לימור
    10/09/2008

שלום רב לרופאים המכובדים, אני בת 67, לפני 10 שנים סרטן בבלוטת הרוק שהוצא בניתוח. נשלחתי לעשות PET - CT להלן התוצאות: קיימת קליטה מעט מוגברת באספקט לטרלי של שד שמאל באזור בו רושם לקשרית. קיימת קליטה מוגברת בשרשרת ממארית מימין יתכן בבלוטת לימפה קטנה. קיימת קליטה מעט מוגברת בקשרית ריאתית בחלק עליון של האונה התחתונה של הריאה הימנית ובאונה העליונה של הריאה השמאלית לציין קשריות ריאתיות נוספות שאינן קולטות pdg מודגמת קליטה מוגברת מוקדית בקוטב התחתונה של האונה הימנית של הכבד אתמול הייתי אצל אונקולוג בכיר שטען שהכל תקין היום הייתי אצל רופא כרורג חזה ברמב"ם (שהוא זה ששלח אותי לבדיקה) והוא טוען שיש ממצא חשוד מאד בריאה הימנית והוא ממליץ לעשות ניתוח. אני לחלוטין מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אם אני רוצה לפנות להתייעצות נוספת אם אונקולוג, לאיזה סוג של התמחות של ההאונקולוג אני צריכה ללכת? אשמח אם תייעצו לי אני מודה לכם על תשומת הלב לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת הרופא

הוספת תגובה

• PET

ד''ר יוסף ברנר
    10/09/2008

לא ברור לי מדוע שלחו אותך לבדיקת פט. הגידול בבלוטות הרוק יכול לחזור בעיקר מקומית , באזור הניתוח או בריאות. הממצאים בבדיקת ה PET מחשידים שקיימת אולי מחלה ממארת מסוג אחר והדרך הטובה ביותר היא לעשות ביופסיה מאחד הממצאים החשודים, או מבלוטות באזור הריאה או מהגוש בכבד. לכן את צריכה לפנות או לכירורג חזה, כפי שכבר עשית או לכירורג כללי.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת הרופא

לימור
    11/09/2008

תודה על תשובתך המהירה שכחתי לציין שנעשתה ביופסיה והתשובה היתה "דם בלבד" אני מבולבלת מכיון שהאונקולוג שראה את בדיקת ה"פט" אמר שאין לי סרטן ושאעשה בדיקת סי.טי. בעוד 4 חודשים. והכירורג אמר לעשות נתוח מיידית. תודה שוב על תשובה מהירה לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת רופא

לימור
    16/09/2008

לד"ר ברנר אני מאד לחוצה. אודה לך אם תתפנה ותענה על השאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישה בין רופאים

ד''ר יוסף ברנר
    16/09/2008

קשה לי לענות על השאלות שלך מאחר והבדיקות לא לפני. אני מציע לך לארגן ישיבה משותפת בין האונקולוג לכירורג וכך ביחד הם יוכלו להחליט על הטיפול הכי טוב עבורך. ישיבות משותפות בין שני גורמים הנקראות "פגישות איטרדיספלינריות" הן מאד מקובלות והן הדרך הטובה ביותר להתגבר על חילוקי הדעות בין הגורמים השונים
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גידול בבלוטת רוק + ממצאי PET

פרופ` אברהם קוטן
    16/09/2008

במידה ונבדקת במכון האונקולוגי ברמב"ם - אבקשך ליצור קשר עם משרדי ברמב"םן החל מיום א' - אני אדאג לזמן אותך להתיעצות נוספת במחלקתנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו